DJ Maurice Apres-Ski Safari boeken

Inclusief 1 uur DJ Maurice zelf: € 1.000,- meerprijs
€4.195,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4195,-
 • Duur
  4 uur aaneengesloten
 • Geluid
  inclusief tot 750 personen
 • Bezetting
  minimaal 2 personen
 • Soort
  Populaire DJ show
 • Genre
  Apres-ski / Feest

Wil jij DJ Maurice Apres-Ski Safari boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Maurice Apres-Ski Safari. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Sinds begin 2007 is er de DJ Maurice Après Ski Safari Tour. Dit is niet weer een armoedige drive-inn show met een cd speler en 2 paar oude ski’s. Deze bekende avondvullende après-ski drive in show is vanaf nu ook te boeken met andere DJ’s. Daardoor is deze show vaker en voordeliger beschikbaar. Wij hebben samen met DJ Maurice een aantal DJ’s geselecteerd die wij representatief en goed genoeg achten om deze show te kunnen draaien in Nederland en België.

Biografie DJ Maurice Apres-Ski Safari

Dit is een super show van 4 uur en bestaat onder andere uit: – Top DJ’s (4 uur live set!) die komt knallen tot ie er bij neervalt – Een gezellige Après Ski zanger die de hele avond de tent op z’n kop zal zetten – Twee leuke en natuurlijk sexy danseressen die de hele avond het publiek zullen opzwepen en betrekken bij het feest en de show. –

Oktoberfest Show boeken

Een mega splinternieuwe geluidset – Vette Lichtshow (o.a. moving heads, 2 plasma tv’s, rook, sneeuw, effecten, zaal- en podiumverlichting, VJ die clips afwisselt met beelden uit de zaal en beeldeffecten enz. – Veel give-aways (echte goodies zoals Cd’s, DVD’s, kortingsbonnen voor Snowworld, caps, lights, kleding, petjes, cd singles, fotokaarten enz.) – Een hoop andere extra’s en vooral hoge constante kwaliteit die sommige andere Après Ski shows niet bieden.

Boekingen van DJ Maurice Apres-Ski Safari

Ook wordt er (meestal) live gefilmd door onze crew tijdens deze show en deze beelden worden dan weer gebruikt op de DVD van Après Ski Safari! DJ Maurice zelf is tegen een meerprijs erbij te boeken.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Maurice Apres-Ski Safari kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Maurice Apres-Ski Safari wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Maurice Apres-Ski Safari wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Maurice Apres-Ski Safari online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Maurice Apres-Ski Safari kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Maurice Apres-Ski Safari boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Maurice Apres-Ski Safari kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Maurice Apres-Ski Safari boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Maurice Apres-Ski Safari

DJ Maurice Apres-Ski Safari inhuren

€4.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Maurice Apres-Ski Safari

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Populaire DJ show4 uur aaneengesloteninclusief tot 750 personenminimaal 2 personenApres-ski / Feest€4195,-
4 uur mét 1 uur DJ Maurice1 x 60 minuteninclusief tot 750 personen3 personenApres-ski / Feest€5195,-
Met 4 uur DJ Maurice4 uur aaneengesloteninclusief tot 750 personen3 personenApres-ski / Feest€4595,-

Vergelijkbare artiesten

€3.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand