Crazy DJ Team On Tour boeken

Geluid tot 800 personen: € 1695,-
€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Populaire drive-in show
 • Genre
  Allround / Feest

Eindelijk is het zover, de 2 mafste en meest gestoorde DJ’s van Nederland gaan de discotheken, feestzalen en feesttenten onveilig maken met hun nieuwe show. Het belooft een super spektakel te worden op het podium: veel give-aways, veel interactie en natuurlijk 2 DJ’s die het publiek letterlijk op de kop krijgen. Na enkele jaren solo en samen een groot aantal klussen gedaan te hebben vinden ze het nu tijd om “volwassen” te worden en met een echte tour op pad te gaan. Ze zwepen het publiek op, vanaf het podium, in de zaal, op de wc. Het maakt allemaal niet uit, als de microfoon maar mee kan. Tevens wordt het publiek getrakteerd op echte zangkunsten van deze 2 helden!

Crazy DJ Team On Tour boeken

Gillende meiden, bloemen (met bloempotten!) en een groot superfeest zijn het gevolg. De allerleukste, nietszeggende dingen gebeuren op het podium zoals de enige echte DJ Frank DubbelDek Wedstrijd (speciaal voor dames met dubbel D), en de totaal niet Erotische Danswedstrijd. De show is uitgerust met een professionele geluidsinstallatie (die als het goed is niet kapot kan) en een mega vette lichtshow (die ook uit kan!).

Boekingen van Crazy DJ Team On Tour

Standaard bestaat de show uit: -Het Crazy DJ Team -Mega Strakke DJ Booth B + Monitor Set -Lichtshow met truss, 6 movingheads, blinders, parren en rook -Veel give-aways zoals T-shirts, breakstaafjes, discobrillen, etc. -Promo Posters (20stuks). Als extra is de show te boeken met: -2 Crazy DJ Girls -2 Crazy Dance-Stages -1 Echte Zanger -Extra geluid voor feesttenten (dat ook niet kapot kan, als het goed is).

Direct Crazy DJ Team On Tour huren? Klik hier voor boekingen van Crazy DJ Team On Tour

Crazy DJ Team On Tour boeken

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Crazy DJ Team On Tour

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Populaire drive-in show4 uurinclusief tot 400 personen2 personenAllround / Feest€1295,-

Vergelijkbare artiesten

€1.250,-
€1.295,-
€1.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand