Crazy DJ Team On Tour boeken

Geluid tot 800 personen: € 1695,-
€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Populaire drive-in show
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij Crazy DJ Team On Tour boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Crazy DJ Team On Tour. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Eindelijk is het zover, de 2 mafste en meest gestoorde DJ’s van Nederland gaan de discotheken, feestzalen en feesttenten onveilig maken met hun nieuwe show. Het belooft een super spektakel te worden op het podium. Veel give-aways, veel interactie. En natuurlijk 2 DJ’s die het publiek letterlijk op de kop krijgen. Na enkele jaren solo en samen een groot aantal klussen gedaan te hebben vinden ze het nu tijd om “volwassen” te worden. En met een echte tour op pad te gaan. Ze zwepen het publiek op, vanaf het podium, in de zaal, op de wc. Het maakt allemaal niet uit, als de microfoon maar mee kan. Tevens wordt het publiek getrakteerd op echte zangkunsten van deze 2 helden!

Biografie Crazy DJ Team On Tour

Gillende meiden, bloemen (met bloempotten!) en een groot superfeest zijn het gevolg. De allerleukste, nietszeggende dingen gebeuren op het podium. Zoals de enige echte DJ Frank DubbelDek Wedstrijd (speciaal voor dames met dubbel D), en de totaal niet Erotische Danswedstrijd. De show is uitgerust met een professionele geluidsinstallatie (die als het goed is niet kapot kan) en een mega vette lichtshow (die ook uit kan!).

Boekingen van Crazy DJ Team On Tour

Standaard bestaat de show uit: -Het Crazy DJ Team -Mega Strakke DJ Booth B + Monitor Set -Lichtshow met truss, 6 movingheads, blinders, parren en rook -Veel give-aways zoals T-shirts, breakstaafjes, discobrillen, etc. -Promo Posters (20stuks). Als extra is de show te boeken met: -2 Crazy DJ Girls -2 Crazy Dance-Stages -1 Echte Zanger -Extra geluid voor feesttenten (dat ook niet kapot kan, als het goed is).

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Crazy DJ Team On Tour kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Crazy DJ Team On Tour wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Crazy DJ Team On Tour wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Crazy DJ Team On Tour online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Crazy DJ Team On Tour kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Crazy DJ Team On Tour boeken

Ben jij benieuwd hoe je Crazy DJ Team On Tour kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Crazy DJ Team On Tour boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Crazy DJ Team On Tour

Crazy DJ Team On Tour inhuren

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Crazy DJ Team On Tour

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Populaire drive-in show4 uurinclusief tot 400 personen2 personenAllround / Feest€1295,-

Vergelijkbare artiesten

€1.450,-
€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand