That 00’s Show boeken

Ideale tussenact voor festivals
€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  Exclusief en techniek
 • Bezetting
  2 personen (DJ+MC)
 • Soort
  Bekende DJ Show
 • Genre
  Allround 00's

That 00’s Show borduurt verder op het succes van de vele 90’s acts – en bijbehorende, nog altijd succesvolle feesten – die we kennen. Er wordt een nieuwe, jongere doelgroep aangesproken die nostalgische gevoelens heeft jegens de 00’s. Zoals 90’s kids met weemoed terugdenken aan namen als Vengaboys en Dune, keek de volgende generatie in hun jeugd naar held(dinn)en als Special D, Black Eyed Peas, Cascada en Robbie Williams.

That 00's Show boeken

Even terug naar de hits uit jaren nul op jouw evenement? Dat kan! Bij That 00’s Show draait namelijk alles om de muziek uit de meest zorgeloze jeugdjaren uit ons leven. De boys van That 00’s Show hebben Kazaa en LimeWire helemaal kaalgeplukt om je te voorzien van een flinke dosis hits uit de periode 2000-2009. Wees gewaarschuwd! Want tijdens deze show vliegen de ‘hahaha, herken je deze nog…’-momenten je vlekkeloos en in vliegensvlug tempo om de oren.

Boekingen van That 00's Show

Het duo, bestaande uit een DJ en MC, stond eerder al twee keer in een uitverkochte Ziggo Dome (!) om het voorprogramma van Charly Lownoise en Mental Theo te verzorgen en is klaar om iedereen te besmetten met het zeroes-virus!

Direct That 00's Show boeken? Klik hier voor boekingen van That 00's Show

That 00’s Show boeken

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van That 00’s Show

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ Show1 x 60 minutenExclusief en techniek2 personen (DJ+MC)Allround 00's€695,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand