That 00’s Show boeken

Ideale tussenact voor festivals
€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen (DJ+MC)
 • Soort
  Bekende DJ Show
 • Genre
  Allround 00's

Wil jij That 00’s Show boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van That 00’s Show. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

That 00’s Show borduurt verder op het succes van de vele 90’s acts – en bijbehorende, nog altijd succesvolle feesten – die we kennen. Er wordt een nieuwe, jongere doelgroep aangesproken die nostalgische gevoelens heeft jegens de 00’s. Zoals 90’s kids met weemoed terugdenken aan namen als Vengaboys en Dune, keek de volgende generatie in hun jeugd naar held(dinn)en als Special D, Black Eyed Peas, Cascada en Robbie Williams.

Biografie That 00’s Show

Even terug naar de hits uit jaren nul op jouw evenement? Dat kan! Bij That 00’s Show draait namelijk alles om de muziek uit de meest zorgeloze jeugdjaren uit ons leven. De boys van That 00’s Show hebben Kazaa en LimeWire helemaal kaalgeplukt om je te voorzien van een flinke dosis hits uit de periode 2000-2009. Wees gewaarschuwd! Want tijdens deze show vliegen de ‘hahaha, herken je deze nog…’-momenten je vlekkeloos en in vliegensvlug tempo om de oren.

Boekingen van That 00’s Show

Het duo, bestaande uit een DJ en MC, stond eerder al twee keer in een uitverkochte Ziggo Dome (!) om het voorprogramma van Charly Lownoise en Mental Theo te verzorgen en is klaar om iedereen te besmetten met het zeroes-virus!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig That 00’s Show kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je That 00’s Show wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van That 00’s Show wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij That 00’s Show online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van That 00’s Show kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

That 00’s Show boeken

Ben jij benieuwd hoe je That 00’s Show kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct That 00’s Show boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van That 00’s Show

That 00’s Show inhuren

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van That 00’s Show

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ Show1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personen (DJ+MC)Allround 00's€695,-

Vergelijkbare artiesten

€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand