VrijMiBo Show boeken

Opties: extra uren, extra artiesten, danseressen
€2.195,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2195,-
 • Duur
  1 x 120 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-show incl. Arjon Oostrom
 • Genre
  Allround / Party

Wil jij VrijMiBo Show boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van VrijMiBo Show. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Vrijdagmiddag… einde van de week, tijd voor een gezellig drankje met je vrienden of collega’s!

Biografie VrijMiBo Show

Dan is het tijd voor de Vrijdag Middag Borrel! Arjon Oostrom presenteert De VrijMiBo Show, een gezellige drive-in show met alle mogelijkheden om een super gezellige Vrijdag Middag Borrel te maken. Het kan niet gek, klein of groot genoeg!

Gezellige VrijdagMiddagBorrel

Wat krijg je met de De VrijMiBo Show: 2 uur durende show met DJ en een optreden van Arjon Oostrom. Dit alles inclusief licht & geluid.

Boekingen van VrijMiBo Show

De show is uit te breiden met verschillende mogelijkheden: meer artiesten, danseressen en extra show uren, alles kan en mag!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig VrijMiBo Show kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je VrijMiBo Show wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van VrijMiBo Show wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij VrijMiBo Show online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van VrijMiBo Show kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

VrijMiBo Show boeken

Ben jij benieuwd hoe je VrijMiBo Show kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct VrijMiBo Show boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van VrijMiBo Show

VrijMiBo Show inhuren

€2.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van VrijMiBo Show

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-show incl. Arjon Oostrom1 x 120 minuteninclusief tot 350 personen2 personenAllround / Party€2195,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand