JOE Party boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.850,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2850,-
 • Duur
  4 uur aaneengesloten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Bekende DJ-show (festivalset)
 • Genre
  Allround 70's/80's/90's

Wil jij JOE Party boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van JOE Party. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie JOE Party

Vier good times, great music met de JOE Party: een avond lang meezingen én dansen met jouw favoriete songs en muzikale verrassingen uit de 70’s, 80’s en 90’s! Stilstaan is geen optie! De dj’s van de JOE Party brengen 4 uur lang de beste hits in de mix, gecombineerd met interactieve presentaties en weggeefacties met unieke JOE-goodies voor een extra smile!

100% dans- en meezinggarantie

De JOE Party gaat voor 100% meezing- en dansgarantie. Een uniek en volwassen concept met muziek van de grootste genres uit de jaren zeventig, tachtig en negentig; van disco tot dance, van pop tot rock en van hiphop tot R&B!

Boekingen van JOE Party

De JOE Party is een avondvullende show met twee ervaren dj’s van de JOE Party. We komen naar je toe met de beste audio-installatie en een spectaculaire lichtshow en leddecor die elke ruimte omtovert tot een dansvloer. Dus maak je klaar voor een onvergetelijke avond vol muziek, dans en pure extase! De JOE Party – een onvergetelijk feest!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig JOE Party kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je JOE Party wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van JOE Party wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij JOE Party online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van JOE Party kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

JOE Party boeken

Ben jij benieuwd hoe je JOE Party kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct JOE Party boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van JOE Party

JOE Party inhuren

€2.850,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van JOE Party

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ-show (festivalset)4 uur aaneengeslotenexclusief2 personenAllround 70's/80's/90's€2850,-
Bekende DJ-show4 uur aaneengesloteninclusief tot 500 personen2 personenAllround 70's/80's/90's€3800,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand