Dance Classics In The Mixx boeken

€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  : 4 uur
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-show
 • Genre
  Disco / Soul

Wil jij Dance Classics In The Mixx boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Dance Classics In The Mixx. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

4 uur lang de beste Dance Classics ‘In the Mix’ op uw feest ? Dat kan …. samen met Corné Klijn (NPO Radio 2) en Martin Boer (Producer 2 Brothers on the 4th Floor).

Biografie Dance Classics In The Mixx

Corné Klijn is elke zaterdagavond op NPO Radio 2 te horen met zijn programma “The Soul Night” tussen 18.00 en 21.00 uur. Martin Boer scoorde zijn eerste hit al op 17 jarige leeftijd als DJ: De Fun Fun Mega Hit Mix (Nr. 5 in de Top 40) waarna hij in de Jaren 90 grote bekendheid genereerde als producer van “2 Brothers On The 4th Floor”.

Boekingen van Dance Classics In The Mixx

Daarnaast is Martin op 3 FM: Mixer van vele Dance Classics Party Mixes en 90’s / 00’s Request mixes voor de show van Corné Klijn. De heren zijn nu ook als duo te boeken met de Dance Classics ‘In The Mixx’

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Dance Classics In The Mixx kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Dance Classics In The Mixx wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Dance Classics In The Mixx wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Dance Classics In The Mixx online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Dance Classics In The Mixx kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Dance Classics In The Mixx boeken

Ben jij benieuwd hoe je Dance Classics In The Mixx kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Dance Classics In The Mixx boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Dance Classics In The Mixx

Dance Classics In The Mixx inhuren

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dance Classics In The Mixx

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-show: 4 uurexclusief geluid en techniek2 personenDisco / Soul€1995,-

Vergelijkbare artiesten

€2.275,-
€1.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand