Boys On 45 boeken

Terug in de tijd: alle nummers vanaf vinyl!
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  4 uur aaneengesloten
 • Geluid
  inclusief tot 300 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Bekende DJ-show
 • Genre
  Allround

Wil jij Boys On 45 boeken voor jouw party of event? Boys on 45 is een unieke interactieve belevenis. Ga met ons terug in de tijd en beleef opnieuw de jaren 60/70/80/90. Boys on 45 garanderen een show vol met muzikale herinneringen.

Boys On 45 boeken

Onze vinyl platenbakken zitten vol met de grootste hits uit de jaren 60 tot en met 90. In onze ruime collectie zitten ook de nodige guilty pleassures. Uiteraard worden de hits worden gedraaid vanaf vinyl, de 7 inch single, op de klassieke technics draaitafels op 45 toeren.

Bekende DJ Show boeken

Van Abba tot AC/DC. Het publiek is zelf verantwoordelijk voor de keuze van de muziek die gedraaid wordt. In de zaal staan onze vinyl platenbakken waar iedereen zelf zijn eigen favoriet mag uitzoeken. Geef hem aan één van onze dj’s en wacht tot hij gedraaid wordt. De dansvloer zal gegarandeerd vol staan. Het is dus een unieke belevenis.

Boekingen van Boys On 45

Personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfeest, buiten- of binnen evenement, verjaardag, wij zijn overal inzetbaar. Van 150 personen tot 5000 personen. Wij passen onze show aan op elke gelegenheid. Door onze jarenlange dj ervaring door het hele land voelen wij het publiek fijnloos aan. Onze dj’s weten elk feest tot een hoogtepunt te brengen door middel van het nodige entertainment.

Direct Boys On 45 boeken? Klik hier voor boekingen van Boys On 45

Boys On 45 boeken

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Boys On 45

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ-show4 uur aaneengesloteninclusief tot 300 personen2 personenAllround€1495,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand