Boys On 45 boeken

Terug in de tijd: alle nummers vanaf vinyl!
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  4 uur aaneengesloten
 • Geluid
  inclusief tot 300 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Bekende DJ-show
 • Genre
  Allround

Wil jij Boys On 45 boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Boys On 45. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Boys on 45 is een unieke interactieve belevenis. Ga met ons terug in de tijd en beleef opnieuw de jaren 60/70/80/90. Boys on 45 garanderen een show vol met muzikale herinneringen.

Biografie Boys On 45

Onze vinyl platenbakken zitten vol met de grootste hits uit de jaren 60 tot en met 90, maar in hun ruime collectie zitten dus ook de nodige guilty pleassures. Uiteraard draaien ze de hits vanaf vinyl, de 7 inch single, op de klassieke technics draaitafels op 45 toeren.

Bekende DJ Show boeken

Van Abba tot AC/DC, de muziek die wordt gedraaid bepaald het publiek uiteindelijk zelf. In de zaal staan onze vinyl platenbakken waar iedereen zelf zijn eigen favoriet mag uitzoeken. Zorg ervoor dat je deze overhandigd aan één van de DJ’s. De dansvloer zal gegarandeerd vol staan! Ter conlusie: dit is een unieke belevenis!

Boekingen van Boys On 45

Personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfeest, buiten- of binnen evenement, verjaardag, wij zijn overal inzetbaar. Van 150 personen tot 5000 personen. Wij passen onze show aan op elke gelegenheid. Door onze jarenlange dj ervaring door het hele land voelen wij het publiek fijnloos aan. Onze dj’s weten elk feest tot een hoogtepunt te brengen door middel van het nodige entertainment.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Boys On 45 kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Boys On 45 wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Boys On 45 wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Boys On 45 online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Boys On 45 kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Boys On 45 boeken

Ben jij benieuwd hoe je Boys On 45 kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Boys On 45 boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Boys On 45

Boys On 45 inhuren

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Boys On 45

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ-show4 uur aaneengesloteninclusief tot 300 personen2 personenAllround€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.250,-
€1.475,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand