Fred Roulette boeken

Te boeken voor 1 x 60, 90 of 120 minuten
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60, 90 of 120 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Bekende DJ-show
 • Genre
  Allround

Wil jij Fred Roulette boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Fred Roulette. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Draaien, draaien, en nog eens draaien. Met zijn eindeloze energie en zijn enorme roulettewiel zorgt hij gegarandeerd voor een knallende show.

Biografie Fred Roulette

Zijn roulettewiel vol met verschillende muziekstijlen bepaalt het muzikale lot van de avond. Wordt het meezingen, hakken of gaan we terug in de tijd?

Feest DJ boeken

Voor Fred Roulette is geen enkel genre te gek, te oud od te fout! Wanneer het rad de muziekstijl heeft gekozen, verrast Fred Roulette je met alle grote hits uit dit genre. Dit alles kan Fred Roulette natuurlijk niet realiseren zonder zijn steun en toeverlaat Leontine. De charmante assistente van Fred, die hem ondersteunt door de nodige hand- en spandiensten te verrichten tijdens de show.

Boekingen van Fred Roulette

Leontine zal gedurende de show passende giveaways uitdelen, bestaande uit de beste gadgets, hebbedingetjes en andere sfeerverhogende attributen. Ook zal zij regelmatig een slinger aan het rad geven! Kortom, Fred Roulette is een interactieve show die jouw evenement, festival of bedrijfsfeest geheid naar een nieuw level tilt. Het is gezellig, muzikaal totaal onverantwoord én bovenal toegankelijk voor iedereen. Fred Roulette is het alter ego van Party DJ W.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Fred Roulette kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Fred Roulette wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Fred Roulette wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Fred Roulette online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Fred Roulette kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Fred Roulette boeken

Ben jij benieuwd hoe je Fred Roulette kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Fred Roulette boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Fred Roulette

Fred Roulette inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Fred Roulette

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ-show1 x 60, 90 of 120 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenAllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand