Fred Roulette boeken

Te boeken voor 1 x 60, 90 of 120 minuten
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60, 90 of 120 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Bekende DJ-show
 • Genre
  Allround

Wil jij Fred Roulette boeken voor jouw party of event? Draaien, draaien, en nog eens draaien. Met zijn eindeloze energie en zijn enorme roulettewiel zorgt hij gegarandeerd voor een knallende show.

Fred Roulette boeken

Zijn roulettewiel vol met verschillende muziekstijlen bepaalt het muzikale lot van de avond. Wordt het meezingen, hakken of gaan we terug in de tijd?

Feest DJ boeken

Voor Fred Roulette is geen enkel genre te gek, te oud od te fout! Wanneer het rad de muziekstijl heeft gekozen, verrast Fred Roulette je met alle grote hits uit dit genre. Dit alles kan Fred Roulette natuurlijk niet realiseren zonder zijn steun en toeverlaat Leontine. De charmante assistente van Fred, die hem ondersteunt door de nodige hand- en spandiensten te verrichten tijdens de show.

Boekingen van Fred Roulette

Leontine zal gedurende de show passende giveaways uitdelen, bestaande uit de beste gadgets, hebbedingetjes en andere sfeerverhogende attributen. Ook zal zij regelmatig een slinger aan het rad geven! Kortom, Fred Roulette is een interactieve show die jouw evenement, festival of bedrijfsfeest geheid naar een nieuw level tilt. Het is gezellig, muzikaal totaal onverantwoord én bovenal toegankelijk voor iedereen. Fred Roulette is het alter ego van Party DJ W.

Direct Fred Roulette boeken? Klik hier voor boekingen van Fred Roulette

Fred Roulette boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Fred Roulette

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ-show1 x 60, 90 of 120 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenAllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand