RadDraaiers boeken

Slingerend naar een topfeest
€1.795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1795,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Allround

Wil jij RadDraaiers boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van RadDraaiers. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

DEFINITIE VAN RADDRAAIER: Aanstichter. Aanstoker. Aanstoker tot oproer. Belhamel. Desperado. Deugniet. Haantje de voorste. Iemand die aan een rad draait. Onruststoker. Oproerkraaier. Opruier. Opstoker. Raddraaier. Rebel. Relschopper. Schavuit. Vandaal. Veroorzaker (bron: Encyclo.nl)

Biografie RadDraaiers

Deze show knalt door de speakers en de ervaren DJ entertainers nemen iedereen mee in een rollercoaster van hitjes!Met het RadDraaiers-rad wordt er geknald door de tijd. Elk kwartier slingeren ze je naar een andere muziekstijl: het lot bepaalt! Denk bijvoorbeeld aan Disco, Sexy, Rock, Sing-a-long, Clubclassics, Zomers, 00’s, R&B – twee uur lang georganiseerde chaos op elk feest of festival.

DJ’s boeken

RadDraaiers bestaat uit een ervaren DJ/MC-team (Mr. Emmix en Mr. Seb) dat garant staat voor een energieke en gevarieerde show met als middelpunt het grote RadDraaiers rad. Hierop staan de verwisselbare muziekstijlen die gelijk staan aan de nummers op het rad. Na elke ronde wordt het gedraaide genre vervangen. Iemand uit het publiek wordt dan gevraagd een (te)gek genre uit te kiezen van het keuzebord en op het rad te plakken.

Boekingen van RadDraaiers

Het is mogelijk dat RadDraaiers het rad op maat maakt voor jouw thema. Voor onder andere bedrijfsevenementen, themafeesten, privé-feesten is dit een leuke toevoeging met een persoonlijk tintje. Landen, stijlen, talen, jaren,… alles waar muziek mee te associeren is, is voor ons haalbaar! Vraag naar de mogelijkheden voor een custom show.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig RadDraaiers kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je RadDraaiers wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van RadDraaiers wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij RadDraaiers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van RadDraaiers kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

RadDraaiers boeken

Ben jij benieuwd hoe je RadDraaiers kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct RadDraaiers boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van RadDraaiers

RadDraaiers inhuren

€1.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van RadDraaiers

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 90 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllround€1795,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand