RadDraaiers boeken

Slingerend naar een topfeest
€1.795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1795,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Allround

Wil jij RadDraaiers boeken voor jouw party of event? DEFINITIE VAN RADDRAAIER: Aanstichter. Aanstoker. Aanstoker tot oproer. Belhamel. Desperado. Deugniet. Haantje de voorste. Iemand die aan een rad draait. Onruststoker. Oproerkraaier. Opruier. Opstoker. Raddraaier. Rebel. Relschopper. Schavuit. Vandaal. Veroorzaker (bron: Encyclo.nl)

RadDraaiers boeken

Deze show knalt door de speakers en de ervaren DJ entertainers nemen iedereen mee in een rollercoaster van hitjes!Met het RadDraaiers-rad wordt er geknald door de tijd. Elk kwartier slingeren ze je naar een andere muziekstijl: het lot bepaalt! Denk bijvoorbeeld aan Disco, Sexy, Rock, Sing-a-long, Clubclassics, Zomers, 00’s, R&B – twee uur lang georganiseerde chaos op elk feest of festival.

DJ’s boeken

RadDraaiers bestaat uit een ervaren DJ/MC-team (Mr. Emmix en Mr. Seb) dat garant staat voor een energieke en gevarieerde show met als middelpunt het grote RadDraaiers rad. Hierop staan de verwisselbare muziekstijlen die gelijk staan aan de nummers op het rad. Na elke ronde wordt het gedraaide genre vervangen. Iemand uit het publiek wordt dan gevraagd een (te)gek genre uit te kiezen van het keuzebord en op het rad te plakken.

Boekingen van RadDraaiers

Het is mogelijk dat RadDraaiers het rad op maat maakt voor jouw thema. Voor onder andere bedrijfsevenementen, themafeesten, privé-feesten is dit een leuke toevoeging met een persoonlijk tintje. Landen, stijlen, talen, jaren,… alles waar muziek mee te associeren is, is voor ons haalbaar! Vraag naar de mogelijkheden voor een custom show.

Direct RadDraaiers boeken? Klik hier voor boekingen van RadDraaiers

RadDraaiers boeken

€1.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van RadDraaiers

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 90 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllround€1795,-

Vergelijkbare artiesten

€1.550,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand