Sophisticated Live boeken

Richtprijs € 2.500,- tot € 5.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Live DJ-show
 • Genre
  Dance / Summer Vibes

Wil jij Sophisticated Live boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Sophisticated Live. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Met de DJ act ‘Sophisticated Live’ lift je jouw event naar de ultieme climax! Ze zorgen voor een onvergetelijke live experience en brengen je in zomerse, ‘saxy’ club en festival-sferen met een te gekke high energy show.

Biografie Sophisticated Live

Verwacht ijzersterke mash-ups in een vlotte mix van nieuwe en oude hits. Het professionele team wordt gevormd door DJ Nagilo en saxofonist Julian, de wereldberoemde percussionist Cherokee en MC Iceman. Die jarenlange ervaring in de (internationale) clubscene hebben en elk event naar een higher level tillen.

DJ’s boeken

Met elkaar creëert dit energieke viertal de unieke Sophisticated Live sound die bestaat uit funky & groovy (deep)house, techhouse, dance, electro en bigroom.

Boekingen van Sophisticated Live

Een euforische en internationale party vibe in onze liveshow is hiermee gegarandeerd.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Sophisticated Live kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Sophisticated Live wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Sophisticated Live wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Sophisticated Live online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Sophisticated Live kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Sophisticated Live boeken

Ben jij benieuwd hoe je Sophisticated Live kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Sophisticated Live boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Sophisticated Live

Sophisticated Live inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sophisticated Live

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live DJ-show1 x 90 minutenexclusief geluid en techniek4 personenDance / Summer VibesOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand