Piraten Power Hour boeken

De allerbeste piratenhits!
€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Piratenmuziek

Wil jij Piraten Power Hour boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Piraten Power Hour. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Piraten Power Hour

Hallo, luisteraars en amateurs!  Van de Four Tak naar Henk Wijngaard en van de Rapsodies naar De Paladijns. Dit keer niet in kalm tempo, maar in rap tempo. Niet een uur lang beuken, maar een uur lang originele piratenhits -zoals Johnny Hoes ze ooit bedacht heeft- in één mix in stereo en een mooi regeltje RDS voor de tekstbeleving.

Bomvolle tent op Zwarte Cross

Ze zorgden al voor een bomvolle Megatent op de Zwarte Cross, waar meer dan 15 duizend mensen uit hun dak gingen. Dompel je 1 uur lang onder in deze feestelijke jukebox der herkenbaarheid en laat je piratenhart bonzen op de beat der Hollandaise. Het bier zal uit alle gaten klotsen, ja dat wordt FEEST, een FEEST in kapitalen. Niet voor niets hebben ze meer dan 20 duizend volgers en meer dan 4 miljoen views op TikTok.

Boekingen van Piraten Power Hour

Het Piraten Power Hour is er voor iedereen met een piratenhart en zorgt gegarandeerd voor herkenbaarheid en FEEST! Een interactieve show van precies 60 minuten waarin alle piratenhits GEMIXT worden. Dit is net zo uniek als de sound van de krakende vinylplaatjes die uit de Telstar Studio’s zijn komen rollen. En een bieromzet waar zelfs Andre Hazes van zou denken “Kon dat niet wat minder jongens?”.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Piraten Power Hour kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Piraten Power Hour wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Piraten Power Hour wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Piraten Power Hour online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Piraten Power Hour kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Piraten Power Hour boeken

Ben jij benieuwd hoe je Piraten Power Hour kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Piraten Power Hour boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Piraten Power Hour

Piraten Power Hour inhuren

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Piraten Power Hour

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenNederlandstalig / Piratenmuziek€1995,-

Vergelijkbare artiesten

€2.100,-
€2.250,-
€2.200,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand