Effe Serieus boeken

Voor 2024 hogere prijs! (scroll naar beneden)
€3.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3495,-
 • Duur
  3 uur aaneengesloten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Bekende DJ Show
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij Effe Serieus boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Effe Serieus. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Receptie? Koffietafel? Ideale locaties voor deze podiumbeesten. Grapje natuurlijk, nee maar nu effe serieus! Ze zijn serieus bezig om niet serieus genomen te worden. Geen feesttent of festival is veilig met deze avondvullende show. Het enige wat serieus is aan deze act is de garantie dat het een weergaloze puinhoop wordt vol interactie met het publiek, verkleedpartijtjes, sing-a-long’s en andere ludieke spellen. Natuurlijk met een dikke rode draad aan strak gemixte platen, die in hoog tempo van het ene naar het andere genre vliegen.

Biografie Effe Serieus

Bereid jezelf voor op een dijk van een avond met verkleedpartijen, winacties, verzoekjes en sing-a-longs. Een knotsgekke avondvullende show vol energie en passie. Op de bühne voelen de heren zich als een vis in het water. Ze switchen werkelijk tussen alle tempo’s en genres.

Bekende DJ show boeken

Je ziet door de bomen het bos niet meer. De meest herkenbare nummers vliegen je om de oren. De gezelligste meezingers worden ingezet. Met een flink arsenaal aan confetti en goodies toveren ze ieder feest om tot een heus Party Walhalla.

Boekingen van Effe Serieus

Al jaren zijn ze een vast gezicht op veel locaties; maar na een make-over heeft Dj Crew on Tour besloten om verder te gaan als ‘Effe Serieus’. Effe Serieus is de nieuwe succesformule voor een avond die je voorlopig niet zult vergeten… Ook te boeken voor een heuse biercantus en oktoberfest!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Effe Serieus kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Effe Serieus wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Effe Serieus wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Effe Serieus online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Effe Serieus kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Effe Serieus boeken

Ben jij benieuwd hoe je Effe Serieus kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Effe Serieus boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Effe Serieus

Effe Serieus inhuren

€3.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Effe Serieus

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ Show3 uur aaneengeslotenexclusief geluid en techniek4 personenAllround / Feest€3495,-

Vergelijkbare artiesten

€3.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand