Effe Serieus boeken

Voor 2024 hogere prijs! (scroll naar beneden)
€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  3 uur aaneengesloten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Bekende DJ Show (2023)
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij Effe Serieus boeken voor jouw party of event? Receptie? Koffietafel? Ideale locaties voor deze podiumbeesten. Grapje natuurlijk, nee maar nu effe serieus! Ze zijn serieus bezig om niet serieus genomen te worden. Geen feesttent of festival is veilig met deze avondvullende show. Het enige wat serieus is aan deze act is de garantie dat het een weergaloze puinhoop wordt vol interactie met het publiek, verkleedpartijtjes, sing-a-long’s en andere ludieke spellen. Natuurlijk met een dikke rode draad aan strak gemixte platen, die in hoog tempo van het ene naar het andere genre vliegen.

Effe Serieus boeken

Bereid jezelf voor op een dijk van een avond met verkleedpartijen, winacties, verzoekjes en sing-a-longs. Een knotsgekke avondvullende show vol energie en passie. Op de bühne voelen de heren zich als een vis in het water. Ze switchen werkelijk tussen alle tempo’s en genres.

Bekende DJ show boeken

Je ziet door de bomen het bos niet meer. De meest herkenbare nummers vliegen je om de oren. De gezelligste meezingers worden ingezet. Met een flink arsenaal aan confetti en goodies toveren ze ieder feest om tot een heus Party Walhalla.

Boekingen van Effe Serieus

Al jaren zijn ze een vast gezicht op veel locaties; maar na een make-over heeft Dj Crew on Tour besloten om verder te gaan als ‘Effe Serieus’. Effe Serieus is de nieuwe succesformule voor een avond die je voorlopig niet zult vergeten… Ook te boeken voor een heuse biercantus en oktoberfest!

Direct Effe Serieus boeken? Klik hier voor boekingen van Effe Serieus

Effe Serieus boeken

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Effe Serieus

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ Show (2023)3 uur aaneengeslotenexclusief geluid en techniek4 personenAllround / Feest€2995,-
Bekende DJ-show (2024)3 uur aaneengeslotenexclusief geluid en techniek4 personenAllround / Feest€3495,-

Vergelijkbare artiesten

€2.775,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand