Bolle Jan Show boeken

Incl. allround feest-DJ, 2 Bolle Jan zangers en licht en geluid!
€3.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3950,-
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  inclusief tot 500 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Populaire drive-in show
 • Genre
  Allround / Amsterdams

Wil jij Bolle Jan Show boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Bolle Jan Show. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Jaren geleden begonnen (Bolle) Jan en Mien in Amsterdam een muzikale bruine kroeg…. de rest van het verhaal is bekend, toch?

Populaire DJ-show boeken

Na jaren elke dag van de week tot de nok toe vol te zitten is het nu tijd om de rest van Nederland persoonlijk op te zoeken met een ouderwets gezellige, compleet verzorgde, feest-show die zelfs de grootste chagrijn op de tafel krijgt!

Biografie Bolle Jan Show

De Bolle Jan Show is werkelijk uniek. Vanaf het moment dat de show van start gaat waan je je in het gezelligste bruine cafe van Nederland. Op het podium staat een DJ meubel dat de vorm heeft van de echte Bolle Jan-bar, het Bolle Jan-decor wordt 1 op 1 gekopieërd en in de zaal moet je oppassen dat je je hoofd niet stoot tegen een schemerlamp… kortom, cafe Bolle Jan komt naar je toe! Naast de ouderwets gezellige amsterdamse uitstraling zorgt de DJ ervoor dat de hele tent compleet uit zijn dak gaat..

Boekingen van de Bolle Jan Show

De Bolle Jan Show is een absolute aanrader voor iedereen die van feesten houdt. De show is vier uur op locatie en is volledig self supporting. Ieder evenement ontvangt voldoende postermateriaal ter aankondiging van de show zodat werkelijk niemand om dit feestje heen kan.

Avondvullende drive-in show boeken

De Bolle Jan Show is een gegarandeerd succes, het enige dat je zelf moet doen is je eigen gezelligheid meebrengen en dan komt het écht goed!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Bolle Jan Show kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Bolle Jan Show wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Bolle Jan Show wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Bolle Jan Show online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Bolle Jan Show kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Bolle Jan Show boeken

Ben jij benieuwd hoe je Bolle Jan Show kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Bolle Jan Show boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Bolle Jan Show

Bolle Jan Show inhuren

€3.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bolle Jan Show

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Populaire drive-in show4 uurinclusief tot 500 personen2 personenAllround / Amsterdams€3950,-
Extra uur (optioneel)1 x 60 minuteninclusief tot 500 personen2 personenAllround / Amsterdams€349,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand