RadioRave boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€1.695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1695,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Bekende DJ-show
 • Genre
  Allround

Wil jij RadioRave boeken op jouw party of event? RadioRave is een roadshow gebaseerd op een avond 200% feest. Een concept dat is gebouwd op de ijzersterke fundering van hits en classics tot de laatste Top 40. Gemixt in de eigenzinnige stijl van radiodj’s en muziekfanaten Menno de Boer en Barry Paf. Iedere 15 minuten wordt er gewisseld van muziekstijl en wordt er naar een climax toegewerkt. Het publiek wordt hierin volop interactief betrokken. Zij krijgen de keuze welke stijl ze het komende blok willen horen.

RadioRave boeken

Samen tellen we dan af naar het volgende feestje en laten we de confetti en Co2 knallen. En gaan de handjes in de lucht en wordt er uit volle borst meegezongen. Een feest der herkenning, 200% fun, en vol met feel good vibes. Van hoogtepunt naar hoogtepunt en onverwachte mashups, dat is RadioRave! Of het nu gaat om de grote evenementen als Koningsdag, de Nijmeegse Vierdaagse, de regionale tentfeesten of de grootste clubs.

Extatisch feest

Geen enkel publiek kan blijven staan bij deze wervelende RadioRave! Omdat ze al jaren samen draaien zijn Barry en Menno compleet op elkaar in gespeeld en weten ze 1 ding zeker: 1 + 1 = 3. Iedere dancezone transformeert in een extatisch feest.

Boekingen van RadioRave

In diverse shows van 60 minuten tot 4 uur wordt in korte explosieve blokken het dak er vanaf gedraaid. Een ding is zeker, je wilt nooit meer naar huis. Inclusief DJ’s Menno de Boer en Barry Paf en 100 LED Foam Sticks. En natuurlijk worden er échte RadioRave Caps verloot. Plus het item ‘Raven voor je Leven’, kortom: een spectaculaire show. Met RadioRave bouwen Menno & Barry door op hun  jarenlange feestervaring.

Meer dan alleen muziek

Een concept dat verder gaat dan alleen muziek. Het gaat om een beleving en gevoel: Feesten alsof morgen niet bestaat. De RadioRave is een concept dat uitblinkt door de een high energy show met te gekke pieken! In diverse shows van 60 min tot 4 uur wordt in korte explosieve blokken het dak er vanaf gedraaid. Tot slot: één ding is zeker: Je wilt nooit meer naar huis!

Direct RadioRave boeken? Klik hier voor boekingen van RadioRave

RadioRave boeken

€1.695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van RadioRave

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ-show1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllround€1695,-
Bekende DJ-show1 x 90 óf 120 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllround€1995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.700,-
€1.495,-
€1.475,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand