RadioRave boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€1.695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1695,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Bekende DJ-show
 • Genre
  Allround

Wil jij RadioRave boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van RadioRave. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

RadioRave is een roadshow gebaseerd op een avond 200% feest. Een concept dat is gebouwd op de ijzersterke fundering van hits en classics tot de laatste Top 40. Gemixt in de eigenzinnige stijl van radiodj’s en muziekfanaten Menno de Boer en Barry Paf. Iedere 15 minuten wordt er gewisseld van muziekstijl en wordt er naar een climax toegewerkt. Het publiek wordt hierin volop interactief betrokken. Zij krijgen de keuze welke stijl ze het komende blok willen horen.

Biografie RadioRave

Samen tellen we dan af naar het volgende feestje en laten we de confetti en Co2 knallen. En gaan de handjes in de lucht en wordt er uit volle borst meegezongen. Een feest der herkenning, 200% fun, en vol met feel good vibes. Van hoogtepunt naar hoogtepunt en onverwachte mashups, dat is RadioRave! Of het nu gaat om de grote evenementen als Koningsdag, de Nijmeegse Vierdaagse, de regionale tentfeesten of de grootste clubs.

Extatisch feest

Geen enkel publiek kan blijven staan bij deze wervelende RadioRave! Omdat ze al jaren samen draaien zijn Barry en Menno compleet op elkaar in gespeeld en weten ze 1 ding zeker: 1 + 1 = 3. Iedere dancezone transformeert in een extatisch feest.

Boekingen van RadioRave

In diverse shows van 60 minuten tot 4 uur wordt in korte explosieve blokken het dak er vanaf gedraaid. Een ding is zeker, je wilt nooit meer naar huis. Inclusief DJ’s Menno de Boer en Barry Paf en 100 LED Foam Sticks. En natuurlijk worden er échte RadioRave Caps verloot. Plus het item ‘Raven voor je Leven’, kortom: een spectaculaire show. Met RadioRave bouwen Menno & Barry door op hun  jarenlange feestervaring.

Meer dan alleen muziek

Een concept dat verder gaat dan alleen muziek. Het gaat om een beleving en gevoel: Feesten alsof morgen niet bestaat. De RadioRave is een concept dat uitblinkt door de een high energy show met te gekke pieken! In diverse shows van 60 min tot 4 uur wordt in korte explosieve blokken het dak er vanaf gedraaid. Tot slot: één ding is zeker: Je wilt nooit meer naar huis!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig RadioRave kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je RadioRave wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van RadioRave wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij RadioRave online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van RadioRave kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

RadioRave boeken

Ben jij benieuwd hoe je RadioRave kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct RadioRave boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van RadioRave

RadioRave inhuren

€1.695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van RadioRave

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ-show1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllround€1695,-
Bekende DJ-show1 x 90 óf 120 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllround€1995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand