Housuh in de Pauzuh boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€1.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1500,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Allround / Party

Wil jij Housuh in de Pauzuh boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Housuh in de Pauzuh. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Deze DJ act is ook te boeken als losse set binnen een line-up, op een festivalstage of tijdens een clubavond. Maar vanaf heden ook als avondvullend programma onder de naam: Housuh in de Pauzuh XXL.

Biografie Housuh in de Pauzuh

Het radioprogramma ‘Housuh in de Pauzuh’ hoor je elke dag tussen 12:00 en 13:00 uur op SLAM! Dikke hits van nu, clubknallers uit de 00’s, hiphopbangers uit de 90’s en foute guilty pleasures. Housuh in de Pauzuh schiet alle kanten op! Van Fisher en Martin Garrix tot de Spice Girls en Dr Dré.

Razend populair

Met 230.000 dagelijkse luisteraars tussen de 21 en 29 is het programma inmiddels razend populair. Integraal onderdeel van de show is de LED-wall die wordt meegeleverd wordt interactief met het publiek de verschillende genres worden afgewerkt.

Boekingen van Housuh in de Pauzuh

Er zijn verschillende mogelijkheden om te boeken, bv de normale DJ-act van 1 x 60 of 1 x 90 minuten met DJ Elaine & MC Divine (Elaine maakt ook dagelijks de mix op de radio), inclusief LED-wall met interactieve visuals, SLAM! Housuh in de Pausuh give aways, Agenda vermelding op slam.nl en gebruik van de logo-kit,

Extra Housuh in de Pauzuh pakketten

Maar je kunt ook kiezen voor het Exposure pakket met als extra een agendavermelding op de eventpagina van slam.nl en gebruik van het Housuh in de Pausuh logo. En dan is er ook nog de avondvullende XXL Show: te boeken als 3 of 4 uur durende show, eventueel met Exposure pakket zoals hieronder vermeld:

Avondvullend

Vanaf heden ook te boeken als avondvullend programma onder de naam: Housuh in de Pauzuh XXL.
• Avondvullend 3 tot 4 uur
• Incl. DJ Elaine & MC Divine (Elaine maakt ook dagelijks de mix op de radio)
• LED-wall met interactieve visuals
• SLAM! / Housuh in de Pauze give aways, een agenda vermelding op slam.nl, gebruik van logo-kit
En extra wensen zijn natuurlijk altijd bespreekbaar.

Exposure pakket: XXL
⁃ Promo + spotproductie (4 dagen, 2 spots p.d. 20 sec spot) In de week van het event (vermelding: event/datum/locatie/line-up)
⁃ Eventpagina slam.nl (agenda vermelding) V.a. het bevestigen van de boeking
⁃ SLAM Instagram (Insta story) Middels een Instastorie deelt SLAM! 1x per maand het SLAM on Tour agenda overzicht
⁃ Gebruik SLAM! Logo & on Tour campagne artwork (organisator heeft het recht SLAM en log in de marketing uitingen te gebruiken

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Housuh in de Pauzuh kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Housuh in de Pauzuh wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Housuh in de Pauzuh wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Housuh in de Pauzuh online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Housuh in de Pauzuh kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Housuh in de Pauzuh boeken

Ben jij benieuwd hoe je Housuh in de Pauzuh kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Housuh in de Pauzuh boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Housuh in de Pauzuh

Housuh in de Pauzuh inhuren

€1.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Housuh in de Pauzuh

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllround / Party€1500,-
XXL Show4 uur aaneengeslotenexclusief geluid, inclusief techniek2 personenAllround / Party€3750,-
XXL Show4 uur aaneengesloteninclusief tot 600 personen2 personenAllround / Party€3950,-

Vergelijkbare artiesten

€1.500,-
€1.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand