Raad de Plaat Show boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg (2-4 uur)
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Bekende DJ-show
 • Genre
  Allround

Wil jij Raad de Plaat Show boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Raad de Plaat Show. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Raad de Plaat Show

Raad De Plaat Show is dé perfecte hosting voor een muziekbingo-avond -of middag! Een stapel bingokaarten, een DJ en een showmaster zijn de ingrediënten voor deze onvergetelijke show. Tijdens deze muzikale achtbaan wordt de muzikale kennis van de deelnemers flink op de proef gesteld, wordt er gedanst vanuit de heupen en ervaar je pure euforie zodra er een nummer afgestempeld kan worden.

DJ-show boeken

Geniet van bekende songs, ga voor een horizontale rij of een volle speelkaart en claim die eeuwige glorie. Ben jij te enthousiast geweest en roep je voor je beurt: ‘Bingo!’? Dan moet je op de blaren zitten en krijg je door een draai aan het Foute Bingo Rad een verrassende, altijd leuke, opdracht toegewezen!

Boekingen van Raad de Plaat Show

Spits je oren en kom uit je eigen muziek-bubbel want de heren van Thuis Uit Je Plaat nemen je mee langs verschillende rondes met elk een eigen thema. Herbeleef de 80’s & 90’s, ga voor jouw favoriete Guilty pleasure-, Top 2000-, Feest- of kerstplaat en geniet van de beste zomerhits. Raad De Plaat Show heeft voor ieder wat wils en biedt zowel jong wild als oud geschut een heerlijke avond of middag vol entertainment!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Raad de Plaat Show kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Raad de Plaat Show wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Raad de Plaat Show wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Raad de Plaat Show online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Raad de Plaat Show kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Raad de Plaat Show boeken

Ben jij benieuwd hoe je Raad de Plaat Show kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Raad de Plaat Show boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Raad de Plaat Show

Raad de Plaat Show inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Raad de Plaat Show

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ-showin overleg (2-4 uur)in overleg2 personenAllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand