De Vinylvleugel boeken

VANAF-GAGE ex (eventuele) reiskosten
€1.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1500,-
 • Duur
  4 uur aaneengesloten
 • Geluid
  inclusief tot 150 personen
 • Bezetting
  2
 • Soort
  Vinyl DJ met DJ-booth pianostijl
 • Genre
  Allround

Wil jij De Vinylvleugel boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Vinylvleugel. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Is het een vleugel? Is het een jukebox? Is het een DJ-booth? De Vinyl Vleugel is het allemaal! Dit unieke concept is de perfecte muzikale invulling voor ieder feest. Kies uw favoriete plaatjes uit een collectie van meer dan duizend 7″ vinyl singeltjes.

Biografie De Vinylvleugel

Van Rock ’n Roll tot en met Disco, Dance en Hip Hop, De Vinyl Vleugel heeft het allemaal. Dus kies uw favoriete muziek uit deze goedgevulde vleugel en maak uw eigen feestje!

Dj-act boeken

De Vinyl Vleugel is een alles in 1 pakket. Onze DJ’s, muziekkennis, muziekcollectie en geluidsapparatuur tot +/- 200 personen is inbegrepen. Uren en prijzen zijn in overleg. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Boekingen van De Vinylvleugel

De standaardgage is inclusief transport kosten + reistijd (tot 100km) / op- en afbouw tijd+ crew / draaitijd 2 dj’s / cumstom-built vleugel (dj-booth/jukebox) incl: eigen draaitafels, mixer en geluid tot 200 personen / vinyl single collectie op maat + een avondvullend programma met veel interactie met het publiek.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Vinylvleugel kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Vinylvleugel wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Vinylvleugel wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Vinylvleugel online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Vinylvleugel kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Vinylvleugel boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Vinylvleugel kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Vinylvleugel boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Vinylvleugel

De Vinylvleugel inhuren

€1.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Vinylvleugel

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Vinyl DJ met DJ-booth pianostijl4 uur aaneengesloteninclusief tot 150 personen2Allround€1500,-

Vergelijkbare artiesten

€1.395,-
€1.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand