Oktoberfest Cantusteam boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  3 x 40 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-show
 • Genre
  Allround / Oktoberfest

Wil jij Oktoberfest Cantusteam boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Oktoberfest Cantusteam. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Een biercantus waar je nog lang over napraat: Oktoberfest Cantusteam. Een 2.5 uur durende show vol met humor, zingen en natuurlijk ruim voldoende alcoholistische versnaperingen.

Biografie Oktoberfest Cantusteam

Zoals de naam al verraad, ga je samen met de heren van de Oktoberfest Cantusteam een feest der herkenning aan! Een en al feest vol met grappen, humor en vunzigheid. Dat is natuurlijk waar het om draait.  Een ieder die deelneemt aan de cantus blijft netjes op de banken zitten en zal pas opstaan wanneer de praeses dit aangeeft, zingen doe je op commando. Ook praten tijdens de show wordt ten zeerste afgeraden, want dat kan je zomaar eens duur te komen staan. Luister je niet naar de heren op het podium? Dan zal er een gepaste straf volgen..

Oktoberfeest artiesten boeken

Atje gestrekte arm, atje standje 69, atje schoen, atje sok, estafette atten, atje vleermuis, atje kandelaar, je kan het zo gek maar niet bedenken. De show van de Oktoberfest Cantus zit vol met straffen, spellen en gezelligheid. Heb je daar iets op aan te merken? Dan mag je even bij de praeses op het podium komen.

Boekingen van Oktoberfest Cantusteam

Dus, waar wacht je nog op? Van dit feest ga je zeker geen spijt krijgen! Laten we met zijn allen een fantastisch feest maken tijdens de cantus. Van Guus Meeuwis tot aan Jannes en van Unwritten tot aan Let it Be. Alle klassiekers komen voorbij. Zin in!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Oktoberfest Cantusteam kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Oktoberfest Cantusteam wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Oktoberfest Cantusteam wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Oktoberfest Cantusteam online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Oktoberfest Cantusteam kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Oktoberfest Cantusteam boeken

Ben jij benieuwd hoe je Oktoberfest Cantusteam kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Oktoberfest Cantusteam boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Oktoberfest Cantusteam

Oktoberfest Cantusteam inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Oktoberfest Cantusteam

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-show3 x 40 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllround / Oktoberfest€995,-
DJ-show3 x 40 minuteninclusief tot 100 personen (ex licht!)2 personenAllround / Oktoberfest€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand