Oktoberfest Cantusteam boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  3 x 40 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-show
 • Genre
  Allround / Oktoberfest

Wil jij Oktoberfest Cantusteam boeken voor jouw party of evenement? Een biercantus waar je nog lang over napraat: Oktoberfest Cantusteam. Een 2.5 uur durende show vol met humor, zingen en natuurlijk ruim voldoende alcoholistische versnaperingen.

Oktoberfest Cantusteam boeken

Zoals de naam al verraad, ga je samen met de heren van de Oktoberfest Cantusteam een feest der herkenning aan! Een en al feest vol met grappen, humor en vunzigheid. Dat is natuurlijk waar het om draait.  Een ieder die deelneemt aan de cantus blijft netjes op de banken zitten en zal pas opstaan wanneer de praeses dit aangeeft, zingen doe je op commando. Ook praten tijdens de show wordt ten zeerste afgeraden, want dat kan je zomaar eens duur te komen staan. Luister je niet naar de heren op het podium? Dan zal er een gepaste straf volgen..

Oktoberfeest artiesten boeken

Atje gestrekte arm, atje standje 69, atje schoen, atje sok, estafette atten, atje vleermuis, atje kandelaar, je kan het zo gek maar niet bedenken. De show van de Oktoberfest Cantus zit vol met straffen, spellen en gezelligheid. Heb je daar iets op aan te merken? Dan mag je even bij de praeses op het podium komen.

Boekingen van Oktoberfest Cantusteam

Dus, waar wacht je nog op? Van dit feest ga je zeker geen spijt krijgen! Laten we met zijn allen een fantastisch feest maken tijdens de cantus. Van Guus Meeuwis tot aan Jannes en van Unwritten tot aan Let it Be. Alle klassiekers komen voorbij. Zin in!

Direct Oktoberfest Cantusteam boeken? Klik hier voor boekingen van Oktoberfest Cantusteam

Oktoberfest Cantusteam boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Oktoberfest Cantusteam

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-show3 x 40 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllround / Oktoberfest€995,-
DJ-show3 x 40 minuteninclusief tot 100 personen (ex licht!)2 personenAllround / Oktoberfest€1495,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand