Tukker FM On Toer boeken

Donders Dikke Piratenhits!
€2.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2495,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende DJ-show
 • Genre
  Donders dikke piratenhits

Wil jij Tukker FM On Toer boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Tukker FM On Toer. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Wil jij Tukker FM On Toer boeken voor jouw feest of evenement? Tukker FM was oorspronkelijk de radio voor Twentenaren. Deze radiozender werd in 2017 in het leven geroepen. Sinds 2022 kun je op FM naar Tukker FM luisteren in heel Noord-Nederland, Flevoland en in de oostelijke provincies (Gelderland, Overijssel). Daarnaast is hun programma ook via internet en DAB+ te ontvangen. Sindsdien is hun schare fans enorm geworden en luisteren uit heel Nederland mensen online naar dit station. Afgelopen jaar was Tukker FM zelfs het beste beluisterde station onder boerenjeugd en onder vrachtwagenchauffeurs.

Tukker FM On Toer boeken

Het muziekaanbod is een afwisseling van schlagers, polka’s en old skool piratenmuziek, met hits uit de jaren 60, 70 en 80. Bij de laatste facelift verklaarde het team trots: “60-jaren hits op één station zonder maar één moderne plaat”. Tukker FM zendt 24 uur per dag non-stop muziek uit, gepresenteerde programma’s zijn er niet.

Bekende DJ Show boeken

De Tukker FM On Toer staat bekend om zijn energieke en vermakelijke optredens, die zowel liefhebbers van diverse muziekgenres als feestgangers aanspreken. Het wordt dan ook zeker “een best feest”, gevuld met de beste muziek en een onvergetelijke sfeer.

Boekingen van Tukker FM On Toer

Boek nu de Tukker FM On Toer show met 60 minuten Donders Mooie Hits! Gepresenteerd door Theo Tukker.

Direct Tukker FM On Toer inhuren? Klik hier voor boekingen van Tukker FM On Toer

 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Tukker FM On Toer kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Tukker FM On Toer wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Tukker FM On Toer wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Tukker FM On Toer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Tukker FM On Toer kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Tukker FM On Toer boeken

Ben jij benieuwd hoe je Tukker FM On Toer kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Tukker FM On Toer boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Tukker FM On Toer

Tukker FM On Toer boeken

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Tukker FM On Toer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ-show1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonDonders dikke piratenhits€2495,-

Vergelijkbare artiesten

€2.500,-
€2.250,-
€2.200,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand