Poar Neem’n boeken

Inclusief gratis reclame op hun YouTube-kanaal
€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Bekende DJ-show
 • Genre
  Allround / Feest / Boerenrock / Apres-Ski

Wil jij Poar Neem’n boeken voor jouw party of event? Probleem?… Poar Neem’n. Wie kent deze uitdrukking niet? Oftewel: Nu is het afgelopen met al dat serieuze gedoe en is het tijd voor feest, een biertje en maximale gezelligheid! De mannen van Poar Neem’n zorgen ervoor dat de bezoekers zich geen moment hoeven te vervelen met feestmuziek, flantuut’n en interactie op het podium. Onder andere met Het Rad van Poarrrrrtuin zal er voor meer dan €800,- aan Poar Neem’n artikelen weggegeven worden uit het magazijn van de webshop. Shirts, stickers, aanstekers, brillen, vlaggen en als kroon(kurk) de mega Poar Neem’n vlag. De parel voor elke kantine, keet of slaapkamer.

Poar Neem’n boeken

Met miljoenen plays op de eigen hits ‘Probleem’n? Poar Neem’n’ feat Mooi Wark en ‘Tot de laatste druppel’ feat Beatcrooks is de show gevuld als een pilsje met schuimende hitgarantie. Met 60 minuten dampende feesthits uit de afgelopen decennia is dit een show voor jong en oud.

Bekende DJ-show boeken

Van moderne festivals, tentfeesten, van kroeg tot dancing. Geef deze mannen een podium (en een biertje) voor maximale poarty! Met honderden tatoeages en meer dan 240.000 volgers op social media blijkt dat het Poar Neem’n gevoel aanslaat en geliefd blijft bij veel fans.

Boekingen van Poar Neem’n

Bij een boeking wordt er een evenement aangemaakt op de website (poarneemn.nl) met een handige routeplanner, Facebook evenement en ticketlink als dat gewenst is. Ook op de story’s van hun socials zal er van alles gedeeld worden zodat een evenement ook flink onder de aandacht gebracht zal worden. Met een imperium aan trouwe fans verspreid door hele land is dit dé omzet verhogende feest act met bewezen posterwaarde.

Direct Poar Neem’n boeken ? Klik hier voor boekingen van Poar Neem’n

Poar Neem’n boeken

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Poar Neem’n

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ-show1 x 60 minutenexclusief2 personenAllround / Feest / Boerenrock / Apres-Ski€1995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.695,-
€1.795,-
€1.795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand