80s Again boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (zie onder)
€2.275,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2275,-
 • Duur
  1 x 240 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Bekende drive-in show
 • Genre
  80's

Wil jij 80s Again boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van 80s Again. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Je weet het vast nog wel; de tijd van Madonna, Prince, Flashdance, alles in felle kleuren, Aerobics, je eerste Walkman, en al die heerlijke foute muziek uit die tijd!

Biografie 80s Again

Beleef het opnieuw tijdens 80’s Again! Het ultieme 80-er jaren dansfeest! Met 80’s DJ’s, alle hits uit die tijd en altijd een top-sfeer! Met de ultieme 80’s klassiekers, opzwepende DJ’s en dansbare hits wordt je meegenomen terug in de tijd! De jaren van felle kleuren, de walkman, aerobics-kleding en de Madonna-Looks. Van Prince tot UB40 en van Michael Jackson tot Spargo. Compleet verzorgde show inclusief alle techniek

Boekingen van 80s Again

Je hoort alleen de beste 80’s klappers! Denk aan: David Bowie, Spargo, Madonna, Madness, Prince, Michael Jackson, UB40, Wham!, Level 42, DeLaSoul, Miami Sound Machine, en noem maar op! Zelf een favoriete 80’s-classic? Geef maar door!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig 80s Again kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je 80s Again wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van 80s Again wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij 80s Again online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van 80s Again kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

80s Again boeken

Ben jij benieuwd hoe je 80s Again kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct 80s Again boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van 80s Again

80s Again inhuren

€2.275,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van 80s Again

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende drive-in show1 x 240 minuteninclusief tot 800 personen2 personen80's€2275,-

Vergelijkbare artiesten

€2.100,-
€2.495,-
€2.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand