Uber Faute Biercantus boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  2 uur aaneengesloten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Bekende DJ-show <100 personen
 • Genre
  Allround

Wil jij Uber Faute Biercantus boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Uber Faute Biercantus. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Uberfaute Biercantus

Over het randje maar dan zonder te morsen natuurlijk! De Über Faute Biercantus staat garant voor een avond met veel gekkigheid, luidkeels meezingen, gezelligheid en vooral véél…héél véél vloeibaar goud.

Een faut muzikaal meezingspektakel

Samen aan lange biertafels proosten, drinken, meezingen vanaf grote tv-schermen en zelfs dansen op de grootste faute hits allertijden. Van André Hazes naar Matthias Reim en dan weer door naar Paul Elstak. Fauter kan bijna niet of toch!?  Ja toch wel…want zing en/of dans je niet mee dan draaien we aan het“Rad van Nat” welke je straf bepaalt.
Aan het begin van de biercantus worden alle regels even helder uitgelegd.  Zo mag je bijvoorbeeld niet op de tafels en banken gaan staan, enkel drinken op de aangegeven momenten en naar de wc…dat kun je even vergeten. En je raad het al…anders draaien we aan het “Rad van Nat”.

Boekingen van De Uber Faute Biercantus

Samen broederlijk proosten en diverse odes aan het vloeibare goud staan centraal tijdens deze cantus avond…en verder…laat dat de grote verrassing zijn. De Über Faute Biercantus is beschikbaar als 2 uur durende- of avondvullende show op inprikbasis, met licht en geluid of nog uitgebreider: er zijn zelfs mogelijkheden voor de totale aankleding incl. biertafels, glazen en pitchers.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Uber Faute Biercantus kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Uber Faute Biercantus wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Uber Faute Biercantus wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Uber Faute Biercantus online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Uber Faute Biercantus kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Uber Faute Biercantus boeken

Ben jij benieuwd hoe je Uber Faute Biercantus kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Uber Faute Biercantus boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Uber Faute Biercantus

Uber Faute Biercantus inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Uber Faute Biercantus

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ-show <100 personen2 uur aaneengeslotenexclusief, betreft inprikgage2 personenAllround€995,-
Bekende DJ-show <150 personen4 uur aaneengeslotenexclusief, betreft inprikgage2 personenAllround€1195,-
Meerprijs geluid2-4 uurinclusief tot 150 personenn.v.t.n.v.t.€300,-

Vergelijkbare artiesten

€1.250,-
€1.150,-
€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand