DJ Galaga Pump It Up Tour boeken

Tegen meerprijs extra geluid en/of lasershow!
€1.695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1695,-
 • Duur
  5 uur
 • Geluid
  inclusief tot 500 personen
 • Bezetting
  min. 3 personen
 • Soort
  Populaire DJ-show
 • Genre
  Allround met een beat

Wil jij DJ Galaga Pump It Up Tour boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Galaga Pump It Up Tour. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Dj Galaga is terug, of beter gezegd: Ze zijn terug! DJ Galaga en de Pump it Up Tour Crew! En hoe, zoals een aantal jaar geleden de Pump it Up tour één van de meest spraakmakende en eerste dj tours was, is het nu tijd voor een hele nieuwe show die zijn gelijken niet kent! Op het podium staat een zéér exclusief dj meubel, met daarin de nodige special effects, en natuurlijk de top of the bill aan DJ Gear, geheel omringt door een fantastische lichtshow met diverse special items, maar uiteraard ook met diverse movingheads, sunstrips en blinders.

Biografie DJ Galaga Pump It Up Tour

Vanuit deze DJ Booth draait DJ Galaga (oa. bekend van What do you say to the DJ en The Game) de allerbeste knal en partyhits, zodat de zaal gegarandeerd op zijn kop gaat! De Dj Galaga pump it up tour gaat gepaard met een flinke dosis interactie met het publiek, en veel leuke lichtgevende give-aways!

Boekingen van DJ Galaga Pump It Up Tour

Maar er is meer: Als eerste in Europa gaat Dj Galaga touren met 2 Rising Dancestages. Dit zijn 2 dansblokken die op afstand naar boven en naar beneden kunnen bewegen. Dit alles is geheel veilig, en zonder gevaren! Om het af te maken, beschikken de dancestages ook nog over licht, wind en rook effecten! Kortom een zéér uniek item waarvan zeker door uw gasten gebruik gemaakt zal gaan worden.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Galaga Pump It Up Tour kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Galaga Pump It Up Tour wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Galaga Pump It Up Tour wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Galaga Pump It Up Tour online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Galaga Pump It Up Tour kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Galaga Pump It Up Tour boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Galaga Pump It Up Tour kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Galaga Pump It Up Tour boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Galaga Pump It Up Tour

DJ Galaga Pump It Up Tour inhuren

€1.695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Galaga Pump It Up Tour

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Populaire DJ-show5 uurinclusief tot 500 personenmin. 3 personenAllround met een beat€1695,-

Vergelijkbare artiesten

€1.395,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand