DJ Galaga Pump It Up Tour boeken

Tegen meerprijs extra geluid en/of lasershow!
€1.695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1695,-
 • Duur
  5 uur
 • Geluid
  inclusief tot 500 personen
 • Bezetting
  min. 3 personen
 • Soort
  Populaire DJ-show
 • Genre
  Allround met een beat

Dj Galaga is terug, of beter gezegd: Ze zijn terug! DJ Galaga en de Pump it Up Tour Crew! En hoe, zoals een aantal jaar geleden de Pump it Up tour één van de meest spraakmakende en eerste dj tours was, is het nu tijd voor een hele nieuwe show die zijn gelijken niet kent! Op het podium staat een zéér exclusief dj meubel, met daarin de nodige special effects, en natuurlijk de top of the bill aan DJ Gear, geheel omringt door een fantastische lichtshow met diverse special items, maar uiteraard ook met diverse movingheads, sunstrips en blinders.

DJ Galaga Pump It Up Tour boeken

Vanuit deze DJ Booth draait DJ Galaga (oa. bekend van What do you say to the DJ en The Game) de allerbeste knal en partyhits, zodat de zaal gegarandeerd op zijn kop gaat! De Dj Galaga pump it up tour gaat gepaard met een flinke dosis interactie met het publiek, en veel leuke lichtgevende give-aways!

Boekingen van DJ Galaga Pump It Up Tour

Maar er is meer: Als eerste in Europa gaat Dj Galaga touren met 2 Rising Dancestages. Dit zijn 2 dansblokken die op afstand naar boven en naar beneden kunnen bewegen. Dit alles is geheel veilig, en zonder gevaren! Om het af te maken, beschikken de dancestages ook nog over licht, wind en rook effecten! Kortom een zéér uniek item waarvan zeker door uw gasten gebruik gemaakt zal gaan worden.

Direct DJ Galaga Pump It Up Tour huren? Klik hier voor boekingen van DJ Galaga Pump It Up Tour

DJ Galaga Pump It Up Tour boeken

€1.695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Galaga Pump It Up Tour

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Populaire DJ-show5 uurinclusief tot 500 personenmin. 3 personenAllround met een beat€1695,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand