Wicked Jazz Sounds DJ Show boeken

Bestaat uit DJ, Saxofonist en zangeres
€2.475,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2475,-
 • Duur
  1 x 120 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Bekende DJ Show
 • Genre
  Jazz

Wil jij Wicked Jazz Sounds DJ Show boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Wicked Jazz Sounds DJ Show. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Wicked Jazz Sounds, wie kent ze niet? Bij velen bekend door de populaire compilatiealbums die zij uitbrengen en bij minstens zoveel mensen bekend door hun swingende live optredens!

Wicked Jazz Sounds boeken

Het succesvolle collectief onder leiding van ‘Godfather’ Phil Horneman is al op menig grote, toonaangevende nationale- en internationale festivals te zien geweest. Zo knallen ze op dance festivals als Loveland en Dancevalley, maar voelden zich ook thuis op Concert at Sea en zij zijn natuurlijk volop in trek bij de bekende jazzfestivals door heel Nederland. Ook in de clubs zijn zij een graag geziene familie, zo hebben zij vrijwel altijd uitverkochte clubavonden in Amsterdam en ook dit breidt zich uit door de rest van het land.

Boekingen van Wicked Jazz Sounds

Dance with a smile!

Dirct Wicked Jazz Sounds huren? Klik hier voor boekingen van Wicked Jazz Sounds

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Wicked Jazz Sounds DJ Show kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Wicked Jazz Sounds DJ Show wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Wicked Jazz Sounds DJ Show wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Wicked Jazz Sounds DJ Show online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Wicked Jazz Sounds DJ Show kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Wicked Jazz Sounds DJ Show boeken

Ben jij benieuwd hoe je Wicked Jazz Sounds DJ Show kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Wicked Jazz Sounds DJ Show boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Wicked Jazz Sounds DJ Show

Wicked Jazz Sounds DJ Show boeken

€2.475,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Wicked Jazz Sounds DJ Show

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ Show1 x 120 minutenexclusief3 personenJazz€2475,-

Vergelijkbare artiesten

€2.350,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand