Wibi Soerjadi boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 45/60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Pianist
 • Genre
  klassiek

Wil jij Wibi Soerjadi boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Wibi Soerjadi. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

In 1970 wordt Wibi Soerjadi geboren in Leiden. Als kind is hij nogal onrustig. Hij kan zijn energie niet goed kwijt, tot hij op elfjarige leeftijd het pianospelen ontdekt. Als hij vijftien is doet Soerjadi mee aan het Prinses Christina Concours en wint. Na zijn middelbare school, gaat hij naar het conservatorium. Na vier jaar haalt hij zijn eindexamen met het hoogst haalbare cijfer: een tien met onderscheiding.

Biografie Wibi Soerjadi

Een groot moment in zijn carrière beleeft Soerjadi op 22 september 1996 als hij een optreden geeft in de beroemde zaal van Carnegie Hall in New York. Tien jaar later geeft hij een concert in de tuin van zijn landgoed in Zeist, om zijn 25-jarig jubileum te vieren. De laatste jaren krijgt hij steeds meer bekendheid in Azië. Ook wil hij in zijn landgoed graag een piano-academie wil starten. Soerjadi staat ook bekend om zijn liefde voor de tekenfilms van Walt Disney. Het moet voor hem dan ook een eer zijn geweest een jubileumconcert te geven in Disneyland Resort Parijs ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van Disneyland Californië. Soerjadi heeft ook een grote liefde voor grote dure auto’s.

Boekingen van Wibi Soerjadi

Soerjadi heeft met veel toonaangevende orkesten opgetreden, zoals het Rotterdams Philharmonisch Orkest en het London Philharmonic Orchestra. Al zijn CD’s en DVD’s zijn meervoudig bekroond met goud en platina en dat maakt hem de best verkopende Nederlandse pianist ooit.De agenda van Wibi Soerjadi is per heden weer geopend voor boekingen van concerten op locatie. Boek Wibi Soerjadi op elke geschikte locatie in Nederland voor een bijzonder soloconcert, valentijn-, tuin-, kerst- en/of nieuwjaarsconcert.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Wibi Soerjadi kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Wibi Soerjadi wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Wibi Soerjadi wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Wibi Soerjadi online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Wibi Soerjadi kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Wibi Soerjadi boeken

Ben jij benieuwd hoe je Wibi Soerjadi kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Wibi Soerjadi boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Wibi Soerjadi

Wibi Soerjadi inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Wibi Soerjadi

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Pianist1 x 45/60 minutenexclusief1 persoonklassiekOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand