Wibi Soerjadi boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 45/60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Pianist
 • Genre
  klassiek

In 1970 wordt Wibi Soerjadi geboren in Leiden. Als kind is hij nogal onrustig. Hij kan zijn energie niet goed kwijt, tot hij op elfjarige leeftijd het pianospelen ontdekt. Als hij vijftien is doet Soerjadi mee aan het Prinses Christina Concours en wint. Na zijn middelbare school, gaat hij naar het conservatorium. Na vier jaar haalt hij zijn eindexamen met het hoogst haalbare cijfer: een tien met onderscheiding.

Wibi Soerjadi boeken

Een groot moment in zijn carrière beleeft Soerjadi op 22 september 1996 als hij een optreden geeft in de beroemde zaal van Carnegie Hall in New York. Tien jaar later geeft hij een concert in de tuin van zijn landgoed in Zeist, om zijn 25-jarig jubileum te vieren. De laatste jaren krijgt hij steeds meer bekendheid in Azië. Ook wil hij in zijn landgoed graag een piano-academie wil starten. Soerjadi staat ook bekend om zijn liefde voor de tekenfilms van Walt Disney. Het moet voor hem dan ook een eer zijn geweest een jubileumconcert te geven in Disneyland Resort Parijs ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van Disneyland Californië. Soerjadi heeft ook een grote liefde voor grote dure auto's.

Boekingen van Wibi Soerjadi

Soerjadi heeft met veel toonaangevende orkesten opgetreden, zoals het Rotterdams Philharmonisch Orkest en het London Philharmonic Orchestra. Al zijn CD's en DVD's zijn meervoudig bekroond met goud en platina en dat maakt hem de best verkopende Nederlandse pianist ooit.De agenda van Wibi Soerjadi is per heden weer geopend voor boekingen van concerten op locatie. Boek Wibi Soerjadi op elke geschikte locatie in Nederland voor een bijzonder soloconcert, valentijn-, tuin-, kerst- en/of nieuwjaarsconcert.

Direct Wibi Soerjadi huren? Klik hier voor boekingen van Wibi Soerjadi

Wibi Soerjadi boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Wibi Soerjadi

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Pianist1 x 45/60 minutenexclusief1 persoonklassiekOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand