Hansen Tomas boeken

UITSLUITEND live met band te boeken!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, enkel backline
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Live met band
 • Genre
  Nederlandstalig

Hansen Tomas (Apeldoorn, 1 maart 1987) is de artiestennaam van de Nederlandse zanger Hans Tomassen. Hansen Tomas bracht in 2008 de single 1000 en 1 gedachten uit. Deze kwam meteen in de Mega Top 100 van 24 mei 2008. De single heeft een 16e positie behaald. In augustus 2008 is zijn album Stad & land uitgekomen.

Hansen Tomas boeken

Tomassen wordt geboren als jongste van een tweeling. Tijdens zijn jeugd krijgt hij muziek met de paplepel ingegoten. Hij leert gitaar en piano spelen van zijn vader en oudere broer; professionele zang- of muziekles volgt hij niet. Door zijn prettige stemgeluid wordt Tomassen al snel tot leadzanger van de familie gebombardeerd. Zoals velen die de weg in de muziekindustrie niet goed kennen, zoekt Tomassen zijn toevlucht tot audities waar men op zoek is naar nieuw zangtalent. Zo neemt hij – onder opgaaf van een valse leeftijd – in 2003 deel aan een auditie voor een internationale popgroep. Al snel blijkt dat men niet op zoek is naar mensen die ook een instrument bespelen. Omdat het artiestenmanagement wel onder de indruk is van Tomassen ‘beloven’ zij op termijn contact met hem op te nemen.

Boekingen van Hansen Tomas

Het is inmiddels 23 april 2006. De ‘belofte’ herinnert Tomassen zich niet eens meer, als plotseling de telefoon gaat en hij het management uit 2003 aan de lijn heeft. In diverse gesprekken geeft Tomassen duidelijk aan wat voor muziek hij wil maken. Vervolgens reist hij twee jaar lang stad en land af om muziek- en zanglessen te volgen en bezoekt hij de studio’s van menig songwriter en producer voor demo-opnamen. Hoewel Tomassen Nederlandstalige teksten zingt, wil hij vooral dat zijn muziek Amerikaans klinkt. In een Stockholmse vintage-opnamestudio vindt hij exact het geluid dat hij voor ogen heeft. Om de Amerikaanse sound nog meer te benaderen, laat hij het album mixen en masteren in de Verenigde Staten door internationale top-engineers.

Bron: WikiPedia

Direct Hansen Tomas huren? Klik hier voor boekingen van Hansen Tomas

Hansen Tomas boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Hansen Tomas

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live met band1 x 60 minutenexclusief, enkel backline1 persoonNederlandstaligOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand