Hansen Tomas boeken

UITSLUITEND live met band te boeken!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, enkel backline
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Live met band
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Hansen Tomas boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Hansen Tomas. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Hansen Tomas (Apeldoorn, 1 maart 1987) is de artiestennaam van de Nederlandse zanger Hans Tomassen. Hansen Tomas bracht in 2008 de single 1000 en 1 gedachten uit. Deze kwam meteen in de Mega Top 100 van 24 mei 2008. De single heeft een 16e positie behaald. In augustus 2008 is zijn album Stad & land uitgekomen.

Biografie Hansen Tomas

Tomassen wordt geboren als jongste van een tweeling. Tijdens zijn jeugd krijgt hij muziek met de paplepel ingegoten. Hij leert gitaar en piano spelen van zijn vader en oudere broer; professionele zang- of muziekles volgt hij niet. Door zijn prettige stemgeluid wordt Tomassen al snel tot leadzanger van de familie gebombardeerd. Zoals velen die de weg in de muziekindustrie niet goed kennen, zoekt Tomassen zijn toevlucht tot audities waar men op zoek is naar nieuw zangtalent. Zo neemt hij – onder opgaaf van een valse leeftijd – in 2003 deel aan een auditie voor een internationale popgroep. Al snel blijkt dat men niet op zoek is naar mensen die ook een instrument bespelen. Omdat het artiestenmanagement wel onder de indruk is van Tomassen ‘beloven’ zij op termijn contact met hem op te nemen.

Boekingen van Hansen Tomas

Het is inmiddels 23 april 2006. De ‘belofte’ herinnert Tomassen zich niet eens meer, als plotseling de telefoon gaat en hij het management uit 2003 aan de lijn heeft. In diverse gesprekken geeft Tomassen duidelijk aan wat voor muziek hij wil maken. Vervolgens reist hij twee jaar lang stad en land af om muziek- en zanglessen te volgen en bezoekt hij de studio’s van menig songwriter en producer voor demo-opnamen. Hoewel Tomassen Nederlandstalige teksten zingt, wil hij vooral dat zijn muziek Amerikaans klinkt. In een Stockholmse vintage-opnamestudio vindt hij exact het geluid dat hij voor ogen heeft. Om de Amerikaanse sound nog meer te benaderen, laat hij het album mixen en masteren in de Verenigde Staten door internationale top-engineers.

Bron: WikiPedia

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Hansen Tomas kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Hansen Tomas wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Hansen Tomas wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Hansen Tomas online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Hansen Tomas kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Hansen Tomas boeken

Ben jij benieuwd hoe je Hansen Tomas kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Hansen Tomas boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Hansen Tomas

Hansen Tomas inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Hansen Tomas

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live met band1 x 60 minutenexclusief, enkel backline1 persoonNederlandstaligOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand