Doenja boeken

€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

De geboren Rotterdamse zangeres Doenja uit het Noord-Brabantse Zevenbergen zingt recht uit haar hart en is met de Nederlandse muziek getrouwd.

Doenja boeken

Zonder de muziek kan Doenja niet zacht slapen, Doenja weet dan ook wat, de zangeres wil dansen, het publiek entertainen en zingen, dit is de megacoole en super vette zangeres dan ook gelukt en leeft haar droom, met de zuidenwind in de zeilen heeft Doenja voet aan vaste wal gezet in het Nederlandse muziekland, waar Doenja inmiddels een geliefde zangeres is, die met bloed, zweet en tranen aan de nieuwe singel “Ademloos” gewerkt heeft, wat een Duitse cover is van de Duitse zangeres Helene Fisscher met atemlos durch die nacht, die later nogmaals gereleased is door Ferry de Lits en Marie José van Kolk (Luna) en nog vele Nederlandse uitvoeringen kent.

Boekingen van Doenja

De single Ademloos is een krachtige, opzwepende, vurige, swingende, singel met een vette, megacoole poppybeat en een krachtige melodielijn, met het zuivere, warme, zwoele geluid van Doenja, waarbij alle remmen los kunnen gaan en het gehoor wet ten te strelen.

Direct Doenja boeken? Klik hier voor boekingen van Doenja

Doenja boeken

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Doenja

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonNederlandstalig€795,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-
€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand