Doenja boeken

€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Doenja boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Doenja. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De geboren Rotterdamse zangeres Doenja uit het Noord-Brabantse Zevenbergen zingt recht uit haar hart en is met de Nederlandse muziek getrouwd.

Biografie Doenja

Zonder de muziek kan Doenja niet zacht slapen, Doenja weet dan ook wat, de zangeres wil dansen, het publiek entertainen en zingen, dit is de megacoole en super vette zangeres dan ook gelukt en leeft haar droom, met de zuidenwind in de zeilen heeft Doenja voet aan vaste wal gezet in het Nederlandse muziekland, waar Doenja inmiddels een geliefde zangeres is, die met bloed, zweet en tranen aan de nieuwe singel “Ademloos” gewerkt heeft, wat een Duitse cover is van de Duitse zangeres Helene Fisscher met atemlos durch die nacht, die later nogmaals gereleased is door Ferry de Lits en Marie José van Kolk (Luna) en nog vele Nederlandse uitvoeringen kent.

Boekingen van Doenja

De single Ademloos is een krachtige, opzwepende, vurige, swingende, singel met een vette, megacoole poppybeat en een krachtige melodielijn, met het zuivere, warme, zwoele geluid van Doenja, waarbij alle remmen los kunnen gaan en het gehoor wet ten te strelen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Doenja kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Doenja wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Doenja wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Doenja online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Doenja kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Doenja boeken

Ben jij benieuwd hoe je Doenja kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Doenja boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Doenja

Doenja inhuren

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Doenja

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonNederlandstalig€795,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand