Wendy Woop boeken

2 x 30 minuten mogelijk, prijs op aanvraag
€495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  Exclusief geluid, inclusief M-set
 • Bezetting
  On stage: 1 persoon
 • Soort
  Tape act
 • Genre
  Nederlandstalige rock 'n roll

Bij Wendy Woop is Rock & Roll er met de paplepel ingegoten. In haar kinderjaren werd ze opgevoed met een jukebox en hits uit de jaren 50/60. De artiestennaam “Wendy Woop” is gelinkt aan het pin-up icoontje Betty Boop. Drie jaar lang zong de zangeres covers tot haar vader haar aanmoedigde om eens een eigen nummer op te nemen. Zo kwam ze bij Manfred Jongenelis terecht, die haar aanmoedigde iets Nederlandstaligs op te nemen. Haar eerste single ‘Zaterdagnacht’ werd een groot succes.

Wendy Woop boeken

Wendy Woop is nu niet meer te stoppen. De zangeres wil haar stempel drukken in de Nederlandse Rock & Roll. Met singles als ‘Ik Leef Van Rock & Roll’ en ‘De Jukebox’. Wendy Woop is ook te boeken met een avondvullend programma “LIVE JUKEBOX”. Het publiek mag dan zoals bij een echte jukebox hun eigen nummers kiezen van Rock & Roll tot Disco Classics en van Pop tot Nederlandstalig.

Boekingen van Wendy Woop

Geheel in Rock&Roll stijl brengt Wendy de oldies uit de vijftiger en zestiger jaren. Ze heeft een uitstekende stem, maar ook haar podium-act 'klopt'. Wendy weet het publiek op de juiste manier te bespelen met haar zangkunsten en het hoge entertainment gehalte. Ze heeft een uitgebreid repertoire waar ze uit kan putten zodat de beste nummers voor uw event gekozen kunnen worden. De laatste jaren heeft Wendy Woop diverse eigen singles uitgebracht. Nederlandstalige versies van American Classics die door bijna alle Nederlandstalige radiostations graag gedraaid worden.

Direct Wendy Woop boeken ? Klik hier voor boekingen van Wendy Woop

Wendy Woop boeken

€495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Wendy Woop

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape act1 x 30 minutenExclusief geluid, inclusief M-setOn stage: 1 persoonNederlandstalige rock 'n roll€495,-

Vergelijkbare artiesten

€550,-
€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand