Wendy Woop boeken

2 x 30 minuten mogelijk, prijs op aanvraag
€495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  Exclusief geluid, inclusief M-set
 • Bezetting
  On stage: 1 persoon
 • Soort
  Tape act
 • Genre
  Nederlandstalige rock 'n roll

Wil jij Wendy Woop boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Wendy Woop. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Bij Wendy Woop is Rock & Roll er met de paplepel ingegoten. In haar kinderjaren werd ze opgevoed met een jukebox en hits uit de jaren 50/60. De artiestennaam “Wendy Woop” is gelinkt aan het pin-up icoontje Betty Boop. Drie jaar lang zong de zangeres covers tot haar vader haar aanmoedigde om eens een eigen nummer op te nemen. Zo kwam ze bij Manfred Jongenelis terecht, die haar aanmoedigde iets Nederlandstaligs op te nemen. Haar eerste single ‘Zaterdagnacht’ werd een groot succes.

Biografie Wendy Woop

Wendy Woop is nu niet meer te stoppen. De zangeres wil haar stempel drukken in de Nederlandse Rock & Roll. Met singles als ‘Ik Leef Van Rock & Roll’ en ‘De Jukebox’. Wendy Woop is ook te boeken met een avondvullend programma “LIVE JUKEBOX”. Het publiek mag dan zoals bij een echte jukebox hun eigen nummers kiezen van Rock & Roll tot Disco Classics en van Pop tot Nederlandstalig.

Boekingen van Wendy Woop

Geheel in Rock&Roll stijl brengt Wendy de oldies uit de vijftiger en zestiger jaren. Ze heeft een uitstekende stem, maar ook haar podium-act ‘klopt’. Wendy weet het publiek op de juiste manier te bespelen met haar zangkunsten en het hoge entertainment gehalte. Ze heeft een uitgebreid repertoire waar ze uit kan putten zodat de beste nummers voor uw event gekozen kunnen worden. De laatste jaren heeft Wendy Woop diverse eigen singles uitgebracht. Nederlandstalige versies van American Classics die door bijna alle Nederlandstalige radiostations graag gedraaid worden.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Wendy Woop kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Wendy Woop wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Wendy Woop wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Wendy Woop online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Wendy Woop kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Wendy Woop boeken

Ben jij benieuwd hoe je Wendy Woop kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Wendy Woop boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Wendy Woop

Wendy Woop inhuren

€495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Wendy Woop

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape act1 x 30 minutenExclusief geluid, inclusief M-setOn stage: 1 persoonNederlandstalige rock 'n roll€495,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand