Niels van Kollenburg boeken

Liedjes met hoog feestgehalte
€545,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €545,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij zanger Niels van Kollenburg boeken voor een optreden op jouw feest of evenement? De Brabantse zanger Niels van Kollenburg zingt de lekkerste feestmuziek en meezingers van toen en nu. Maar ook voor Nederpop en -rock of een heerlijke sixtie draait Niels zijn microfoon niet om! Met een breed repertoire van eigen nummers en covers met een hoog feestgehalte is Niels inmiddels een graag geziene sfeermaker op de meest uiteenlopende feesten en partijen; van bruiloft of kroeg tot feesttent.

Niels van Kollenburg boeken

Niels is al vanaf zijn 18e actief met Nederlandstalige muziek. In de weekenden kwam Niels met de bekendste volkszangers van ons land in aanmerking door zijn baan bij een bekend geluidsbedrijf. Ook in de studio was hij actief met het inzingen van kooropnames voor collega’s als Tim Akkerman en feestartiest Alex.

Zanger boeken

Toen Niels zijn kans aangreep live op de buhne een duet te zingen met Django Wagner en Alex wist hij zeker dat hij niets liever wilde dan zingen. Mensen blij maken met muziek en het feest naar een hoger niveau tillen is zijn doel!

Boekingen van Niels van Kollenburg

In 2018 kwam zijn eerste single ‘Waar ik voor leef’ uit. Deze debuutsingle van de sympathieke Brander werd zeer positief ontvangen bij de radiostations en fans, dus een opvolger kon niet uitblijven. Deze is nu een feit onder de titel ‘Jij laat me zweven’, welke Niels van Kollenburg wederom zelf schreef. Het resultaat is een catchy, vrolijke dansbare plaat geworden!

Direct Niels van Kollenburg boeken? Klik hier voor boekingen van Niels van Kollenburg

Niels van Kollenburg boeken

€545,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Niels van Kollenburg

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€545,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-
€595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand