Niels van Kollenburg boeken

Liedjes met hoog feestgehalte
€545,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €545,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Niels van Kollenburg boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Niels van Kollenburg. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De Brabantse zanger Niels van Kollenburg zingt de lekkerste feestmuziek en meezingers van toen en nu. Maar ook voor Nederpop en -rock of een heerlijke sixtie draait Niels zijn microfoon niet om! Met een breed repertoire van eigen nummers en covers met een hoog feestgehalte is Niels inmiddels een graag geziene sfeermaker op de meest uiteenlopende feesten en partijen; van bruiloft of kroeg tot feesttent.

Biografie Niels van Kollenburg

Niels is al vanaf zijn 18e actief met Nederlandstalige muziek. In de weekenden kwam Niels met de bekendste volkszangers van ons land in aanmerking door zijn baan bij een bekend geluidsbedrijf. Ook in de studio was hij actief met het inzingen van kooropnames voor collega’s als Tim Akkerman en feestartiest Alex.

Zanger boeken

Toen Niels zijn kans aangreep live op de buhne een duet te zingen met Django Wagner en Alex wist hij zeker dat hij niets liever wilde dan zingen. Mensen blij maken met muziek en het feest naar een hoger niveau tillen is zijn doel!

Boekingen van Niels van Kollenburg

In 2018 kwam zijn eerste single ‘Waar ik voor leef’ uit. Deze debuutsingle van de sympathieke Brander werd zeer positief ontvangen bij de radiostations en fans, dus een opvolger kon niet uitblijven. Deze is nu een feit onder de titel ‘Jij laat me zweven’, welke Niels van Kollenburg wederom zelf schreef. Het resultaat is een catchy, vrolijke dansbare plaat geworden!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Niels van Kollenburg kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Niels van Kollenburg wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Niels van Kollenburg wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Niels van Kollenburg online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Niels van Kollenburg kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Niels van Kollenburg boeken

Ben jij benieuwd hoe je Niels van Kollenburg kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Niels van Kollenburg boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Niels van Kollenburg

Niels van Kollenburg inhuren

€545,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Niels van Kollenburg

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€545,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-
€495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand