Ryan Niekerk boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 250 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Ryan Niekerk boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Ryan Niekerk. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Ryan Niekerk is een vrolijke volkszanger uit Scherpenzeel.

Biogafie Ryan Niekerk

Zingen is voor Ryan altijd een hobby geweest. Op jonge leeftijd zong Ryan al op familiefeestjes en bij lokale evenementen. Na de release van Ryan zijn eerste single stond er één ding vast, er zullen vele singles volgen!

Zanger boeken

Met “Ik Zal Haar Nooit Meer Vergeten” had Ryan direct een gezellige feestplaat uitgebracht. Met zijn nieuwe single “Ik Zeg Je Elke Keer” borduurt hij daar lekker op door.

Boekingen van Ryan Niekerk

Er is zelfs al een lange termijnplanning gemaakt met releases van diverse singles en komend voorjaar zelfs een EP met hierop zes eigen liedjes van Ryan Niekerk. Eén ding is zeker: er komen hele mooie dingen aan.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Ryan Niekerk kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Ryan Niekerk wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Ryan Niekerk wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Ryan Niekerk online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Ryan Niekerk kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Ryan Niekerk boeken

Ben jij benieuwd hoe je Ryan Niekerk kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Ryan Niekerk boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Ryan Niekerk

Ryan Niekerk inhuren

€495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ryan Niekerk

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 250 personen1 persoonNederlandstalig / Feest€495,-
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 250 personen1 persoonNederlandstalig / Feest€650,-

Vergelijkbare artiesten

€450,-
€595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand