DJ Wedding Show boeken

VANAF-PRIJS EXCL. REISKOSTEN. DIVERSE EXTRA OPTIES MOGELIJK
€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  5 uur
 • Geluid
  inclusief tot 100-120 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Wedding Show
 • Genre
  Allround / Bespreekbaar

Wil jij DJ Wedding Show boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Wedding Show. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De ervaren bruiloft DJ zorgt voor de juiste interactie met het publiek, proeft de sfeer, voelt de wensen van uw gasten feilloos aan en speelt hier direct op in.

Biografie Weddingshow

De lichttechnicus is verantwoordelijk voor een sfeer- en stijlvolle lichtshow die perfect aansluit bij de muziek. Het totaal plaatje voor een onvergetelijke belevenis! Uw feest wordt swingend en onvergetelijk met de juiste muzikale ondersteuning.

Boekingen van een Weddingshow

De Wedding Show Budget bestaat uit: – Professionele Wedding DJ – Geluidset tot circa 100 personen – Lichtshow met 4 scan en PAR-verlichting (grote spots) – Alle DJ equipment Onze show onderscheidt zich van anderen door:

 • Persoonlijke en professionele aanpak.
 • Om de juiste sfeer hebben wij vooraf contact met het bruidspaar om alle wensen e.d. door te nemen
 • De juiste prestaties geleverd met uitsluitend professionele apparatuur.
 • Boekingsgarantie & storingsdienst.
 • Shows allemaal standaard met geluidsset, lichtshow en DJ apparatuur.
 • Verschillen tussen de shows worden bepaald door styling en verlichting.

Alle shows zijn standaard incl. op- en afbouw, reiskosten binnen 30 km vanaf Oss en inclusief een professionele DJ. Want naast prima verzorgde drive-in shows zijn de DJ’s toch degene die samen met het publiek het feest moeten maken. Onze DJ’s beschikken dan ook allemaal over jarenlange ervaring en training en zijn representatief. Zij spelen perfect in op het publiek, en op uw wensen. Kortom: onze DJ’s gaan ervoor!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Wedding Show kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Wedding Show wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Wedding Show wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Wedding Show online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Wedding Show kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Wedding Show boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Wedding Show kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Wedding Show boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Wedding Show

DJ Wedding Show inhuren

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Wedding Show

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Wedding Show5 uurinclusief tot 100-120 personen1 persoonAllround / Bespreekbaar€695,-

Vergelijkbare artiesten

€550,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand