Happy Feelings boeken

Prijscategorie: € 1.500 tot € 2.500,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Allround

Wil jij Happy Feelings boeken voor jouw party of event? Happy Feelings ken je ongetwijfeld van hun daverend succesvolle Happy Feelings feesten, waarvoor ze tickets verkopen als gratis iPhones. Kan je nagaan. Met een bijzonder trouwe en enthousiaste achterban zijn hun events altijd binnen mum van tijd uitverkocht.

Happy Feelings boeken

Het geheim? The Happy Feelings dus. Ze draaien alsof het rondjes zijn, en leggen de meest uiteenlopende genres moeiteloos aan elkaar. Zo weten ze elke vibe binnen de kortste keren tot in de hoogste regionen van extase te brengen. Gillende vrouwen, huilende mannen, niets nieuws voor The Happy Feelings. Met de zeroes als speelveld, de 90’s als basis, house als thuiskomer en disco als troetelkind is geen dansvloer voor hen veilig.

Boekingen van Happy Feelings

Happy Feelings is zonder twijfel de vrolijkste aangelegenheid van Amsterdam. Stijf uitverkochte feesten door het hele land, peaktime anthems op hun eigen platenlabel en een patent op een misdadige hoeveelheid confetti; de afgelopen jaren kan Happy Feelings je simpelweg niet ontgaan zijn. Gewapend met een belachelijke lading energie
en een knapzak diamanten floorfillers zorgen ze keer op keer voor een extatische dansvloer waar vriend en vijand elkaar huilend van geluk in de armen vliegen. Haal de zomer in huis, slinger je handen in de lucht en laat de boys een glimlach op je mond toveren…het is tijd voor Happy Feelings!

Niets is te gek!

Bij HF is niets te gek en alles niet gek genoeg. Vrolijkheid voert de boventoon en je glimlach spant de kroon. Met een glorieuze en uiterst enthousiaste achterban en een poel aan resident DJ’s waar een club jaloers op is laten ze overal waar ze komen niets achter dan een grote voldane glimlach.

Direct Happy Feelings boeken? Klik hier voor boekingen van Happy Feelings

Happy Feelings boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Happy Feelings

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand