Tim & Faab boeken

Ze breken de tent af!
€1.750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1750,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  70's tot nu

Wil jij Tim & Faab boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Tim & Faab. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

DJ’s Tim en Faab zijn compleet gestoord en helemaal de weg kwijt. Maar… ze weten wel hoe je een feestje moet bouwen! Met hun goed gevulde platenkoffer draaien ze elke muziekstijl die je maar kunt bedenken. En dan bedoel we ook echt ELKE! Van Top-40 tot dance-classics, smartlappen, happy hardcore, meezingers, disco-stampers, rock-rammers, Nederlandstalig en retro-hits.

Biografie Tim & Faab

Niets is te gek voor deze gasten, niet voor niets zijn Tim en Faab; De Gekste DJ’s van Nederland. En ze zijn er nog trots op ook! Tim en Faab leerden het DJ-vak in de 70’s, groeiden op in de 80’s, pakten een tripje mee in de 90’s en snappen ook de muziek van NU. Deze doorgewinterde jocks weten echt elk publiek aan het dansen te krijgen.

Aanstekelijke positiviteit

Ze vermaken iedereen met hun muziek, en hun aanstekelijke positiviteit en zelfspot. Schaamteloos zoeken zij de grenzen van muzikale geloofwaardigheid op. Een avondje Tim en Faab is genieten van begin tot eind. Zij nemen je mee op een onverwachte en vooral interactieve reis door de muziek van toen, nu en straks. Natuurlijk passeren alle grote hits de revue, maar juist door de grote diversiteit in muziekkeuze, verbazen Tim en Faab hun publiek keer op keer. De show van Tim & Faab is daardoor ook geschikt voor jong en oud en van bedrijfsfeest tot feesttent. Ook op de bekendere festivals is Tim & Faab inmiddels een vaak gespot en zeer succesvol duo.

Boekingen van Tim & Faab

Dansen, zingen, het ophalen van herinneringen en het kijken naar Tim en Faab. Dit duo vermaakt zichzelf de hele avond, wat voor de toeschouwer soms hilarische momenten oplevert. Door de relaxte sfeer die er ontstaat is het optreden van Tim en Faab geschikt voor jong en oud! Aan het einde van deze te gekke show zal iedereen denken:
Dit had je voor geen goud willen missen!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Tim & Faab kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Tim & Faab wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Tim & Faab wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Tim & Faab online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Tim & Faab kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Tim & Faab boeken

Ben jij benieuwd hoe je Tim & Faab kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Tim & Faab boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Tim & Faab

Tim & Faab inhuren

€1.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Tim & Faab

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personen70's tot nu€1750,-
DJ-act1 x 90 minutenexclusief geluid en techniek2 personen70's tot nu€1995,-
DJ-show1 x 120 minuteninclusief tot 750 personen2 personen70's tot nu€2495,-
DJ-show1 x 240 minuteninclusief tot 750 personen2 personen70's tot nu€2995,-
DJ-show (incl. verlichte dansvloer)1 x 240 minuteninclusief tot 750 personen2 personen70's tot nu€3495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand