Tim & Faab boeken

Ze breken de tent af!
€1.750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1750,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  70's tot nu

Wil jij Tim & Faab boeken voor jouw party of event? DJ’s Tim en Faab zijn compleet gestoord en helemaal de weg kwijt. Maar… ze weten wel hoe je een feestje moet bouwen! Met hun goed gevulde platenkoffer draaien ze elke muziekstijl die je maar kunt bedenken. En dan bedoel we ook echt ELKE! Van Top-40 tot dance-classics, smartlappen, happy hardcore, meezingers, disco-stampers, rock-rammers, Nederlandstalig en retro-hits.

Tim & Faab boeken

Niets is te gek voor deze gasten, niet voor niets zijn Tim en Faab; De Gekste DJ’s van Nederland. En ze zijn er nog trots op ook! Tim en Faab leerden het DJ-vak in de 70’s, groeiden op in de 80’s, pakten een tripje mee in de 90’s en snappen ook de muziek van NU. Deze doorgewinterde jocks weten echt elk publiek aan het dansen te krijgen.

Aanstekelijke positiviteit

Ze vermaken iedereen met hun muziek, en hun aanstekelijke positiviteit en zelfspot. Schaamteloos zoeken zij de grenzen van muzikale geloofwaardigheid op. Een avondje Tim en Faab is genieten van begin tot eind. Zij nemen je mee op een onverwachte en vooral interactieve reis door de muziek van toen, nu en straks. Natuurlijk passeren alle grote hits de revue, maar juist door de grote diversiteit in muziekkeuze, verbazen Tim en Faab hun publiek keer op keer. De show van Tim & Faab is daardoor ook geschikt voor jong en oud en van bedrijfsfeest tot feesttent. Ook op de bekendere festivals is Tim & Faab inmiddels een vaak gespot en zeer succesvol duo.

Boekingen van Tim & Faab

Dansen, zingen, het ophalen van herinneringen en het kijken naar Tim en Faab. Dit duo vermaakt zichzelf de hele avond, wat voor de toeschouwer soms hilarische momenten oplevert. Door de relaxte sfeer die er ontstaat is het optreden van Tim en Faab geschikt voor jong en oud! Aan het einde van deze te gekke show zal iedereen denken:
Dit had je voor geen goud willen missen!

Direct Tim & Faab boeken? Klik hier voor boekingen van Tim & Faab

Tim & Faab boeken

€1.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Tim & Faab

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personen70's tot nu€1750,-
DJ-act1 x 90 minutenexclusief geluid en techniek2 personen70's tot nu€1995,-
DJ-show1 x 120 minuteninclusief tot 750 personen2 personen70's tot nu€2495,-
DJ-show1 x 240 minuteninclusief tot 750 personen2 personen70's tot nu€2995,-
DJ-show (incl. verlichte dansvloer)1 x 240 minuteninclusief tot 750 personen2 personen70's tot nu€3495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand