Extince boeken

Dit is een vanaf-gage
€1.850,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1850,-
 • Duur
  1 x 20 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Rapper
 • Genre
  Urban / Hip / Hop

Wil jij Extince boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Extince. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Extince, de Exteronaldus, Prince Extince of eigenlijk Peter J.C. Kops wordt gezien als de vader van de Nederlandse hiphop. Zijn kracht zit hem in zijn (Brabantse) woordspelingen, ‘zachte g’, humor en funkinvloeden. In 1995 scoort hij de eerste Nederlandstalige hiphop hit ‘Spraakwater’, waarmee de gekopieerde Amerikaanse hiphop scene verleden tijd is.

Biografie Extince

De daaropvolgende singles ‘Viervoeters’, ‘Kaal Of Kammen’ en ‘Zoete Inval’ belanden stuk voor stuk in de hitlijsten. In 2006 werkte hij mee aan de opening van de TMF awards met het nummer ‘Ben Je Down’. Extince blijft actief met het maken van eigen muziek en verschijnt tevens op het album van Flinke Namen. In 2012 brengt hij een album uit genaamd ‘De Winnaar Houdt Aan’, waarop hij samenwerkt met diverse bekende rappers zoals Ali B, Fresku en Gers Pardoel.

Boekingen van Extince

De Correspondent (2015) publiceerde een artikel waarin werd benoemd dat de man die Nederland leerde rappen zijn spraakwater hervonden heeft, refererend naar zijn album ‘X’. Op dit album zijn Nederlands- en Engelstalige nummers te horen en werkt hij samen met o.a. Rotjoch, Shirma Rouse, Keizer, Ross & Iba. Tegenwoordig tourt Extince samen met zijn DJ door heel het land en brengt hij zijn bekende hits afgewisseld met albumnummers ten gehore.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Extince kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Extince wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Extince wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Extince online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Extince kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Extince boeken

Ben jij benieuwd hoe je Extince kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Extince boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Extince

Extince inhuren

€1.850,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Extince

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rapper1 x 20 minutenexclusief geluid en techniek2 personenUrban / Hip / Hop€1850,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€1.750,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand