Vince Smix boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  4 uur aaneengesloten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Allround

Wil jij Vince Smix boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Vince Smix. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Vince Smix is de perfecte DJ én entertainer voor festivals, kermissen, bedrijfsfeesten, bruiloften of boekingen in clubs en feestcafés. Deze jonge allrounder komt met een verfrissende energieke set met een breed repertoire aan genres.

Biografie Vince Smix

Hij mixt met alle gemak de ene all-time favourite in de hits van nu en switcht van die bekende oude guilty pleasures naar echte feestknallers. Zijn microfoon-gebruik is on point, zijn set is altijd up-to-date en zijn draaistijl is snel en loepzuiver.

Allround DJ boeken

Zodra Vince Smix achter de draaitafels staat neemt hij jou mee in een avondvullende rollercoaster vol met heerlijke muziek! Door zijn ervaringen in de cafés op jongerenvakantie bestemmingen, festivals als 7th Sunday, SMÈRRIG Koningsdag en WiSH Outdoor, kermissen en nog vééél meer weet hij hoe je de juiste ambiance kan neerzetten.

Boekingen van Vince Smix

Vince Smix komt qualitytime bezorgen voor jezelf, jouw vrienden én al je bezoekers! Handjes in de lucht, voetjes van de vloer en luidkeels meezingen zijn dé bijwerkingen die komen kijken bij een set van deze man!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Vince Smix kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Vince Smix wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Vince Smix wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Vince Smix online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Vince Smix kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Vince Smix boeken

Ben jij benieuwd hoe je Vince Smix kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Vince Smix boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Vince Smix

Vince Smix inhuren

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Vince Smix

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act4 uur aaneengeslotenexclusief geluid en techniek1 persoonAllround€595,-
DJ-act5 uur aaneengeslotenexclusief geluid en techniek1 persoonAllround€695,-

Vergelijkbare artiesten

€595,-
€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand