DJ Calvin Rigter boeken

€750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €750,-
 • Duur
  max. 5 uur
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Allround Feest DJ
 • Genre
  Populaire feest DJ!

Wil jij DJ Calvin Rigter boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Calvin Rigter. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Calvin Rigter, geboren in Tilburg, is van jongs af aan al actief bezig met het creëren van muziek. Zijn passie voor het vak heeft hem gemaakt tot de allround DJ van vandaag de dag.

Biografie DJ Calvin Rigter

Disco, 90’s, House, Moombahton, Nederlandstalig of Top 40. Alles kan door DJ Calvin Rigter aan elkaar worden gedraaid voor een complete, sfeervolle maar vooral energieke avond. Waarin interactie met het publiek centraal staat.

Allround feest DJ boeken

Hij is een bekend gezicht geworden in het nachtleven van Tilburg, waar hij doordeweeks of in het weekend achter de draaitafel te vinden is in de diverse uitgaansgelegenheden van de stad. Daarnaast is hij vaak te zien als DJ op bruiloften of privé feesten / evenementen in binnen- en buitenland, waar hij het publiek de avond van hun leven bezorgt.

Boekingen van DJ Calvin Rigter

In zijn vrije tijd is hij regelmatig bezig met het produceren van zijn eigen muziek of bootlegs. Met zijn veelzijdigheid, passie, frisse kijk op de trends van nu en capaciteit om in te spelen op de wensen van het publiek, biedt DJ Calvin Rigter garantie voor een geslaagd evenement.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Calvin Rigter kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Calvin Rigter wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Calvin Rigter wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Calvin Rigter online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Calvin Rigter kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Calvin Rigter boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Calvin Rigter kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Calvin Rigter boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Calvin Rigter

DJ Calvin Rigter inhuren

€750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Calvin Rigter

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Allround Feest DJmax. 5 uurexclusief geluid en techniek1 persoonPopulaire feest DJ!€750,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-
€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand