DJ Calvin Rigter boeken

€750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €750,-
 • Duur
  max. 5 uur
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Allround Feest DJ
 • Genre
  Populaire feest DJ!

Wil jij DJ Calvin Rigter boeken voor jouw feest of event? Calvin Rigter, geboren in Tilburg, is van jongs af aan al actief bezig met het creëren van muziek. Zijn passie voor het vak heeft hem gemaakt tot de allround DJ van vandaag de dag.

DJ Calvin Rigter boeken

Disco, 90’s, House, Moombahton, Nederlandstalig of Top 40. Alles kan door DJ Calvin Rigter aan elkaar worden gedraaid voor een complete, sfeervolle maar vooral energieke avond. Waarin interactie met het publiek centraal staat.

Allround feest DJ boeken

Hij is een bekend gezicht geworden in het nachtleven van Tilburg, waar hij doordeweeks of in het weekend achter de draaitafel te vinden is in de diverse uitgaansgelegenheden van de stad. Daarnaast is hij vaak te zien als DJ op bruiloften of privé feesten / evenementen in binnen- en buitenland, waar hij het publiek de avond van hun leven bezorgt.

Boekingen van DJ Calvin Rigter

In zijn vrije tijd is hij regelmatig bezig met het produceren van zijn eigen muziek of bootlegs. Met zijn veelzijdigheid, passie, frisse kijk op de trends van nu en capaciteit om in te spelen op de wensen van het publiek, biedt DJ Calvin Rigter garantie voor een geslaagd evenement.

Direct DJ Calvin Rigter boeken? Klik hier voor boekingen van DJ Calvin Rigter

DJ Calvin Rigter boeken

€750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Calvin Rigter

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Allround Feest DJmax. 5 uurexclusief geluid en techniek1 persoonPopulaire feest DJ!€750,-

Vergelijkbare artiesten

€750,-
€595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand