DJ A-Matic boeken

Multifunctioneel inzetbaar
€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  max. 5 uur aaneengesloten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Allround Feest DJ
 • Genre
  Allround / Diverse stijlen

Wil jij DJ A-Matic boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ A-Matic. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

A-Matic draait de allround hedendaagse hits (Top 40, Top 100), Classics; zoals 70’s, 80’s and 90’s, maar ook R n’ B, Urban, en House, zoals Electro, Groove, Club, Trance, Hardstyle. Maar ook de gezellige Nederlandstalige meezingers en feestnummers, kortom van alle markten thuis. Dit in combinatie met veel interactie met het publiek. Presenteren is voor A-matic ook geen probleem.

Biografie DJ A-Matic

De interactie tussen het publiek en DJ is belangrijk voor de avond, contact hebben met de mensen, weten wat er speelt in de zaal, aldus A-matic, is belangrijk. Door zijn eigentijdse actuele stijl en de aansluiting op de muziek aanvraag van het publiek, wil hij iedereen in het publiek een topavond geven, want dat is tenslotte het doel om je publiek met een voldaan gevoel naar huis te laten gaan.

Allround Feest-DJ

Op zeer jonge leeftijd maakte A-matic kennis met de muziekwereld. A-matic begon te draaien in de plaatselijke jeugdsoos. Naast draaien deed hij ook veel werkzaamheden als technicus in licht en geluid bij diverse bedrijven op allerhande soorten evenementen. De tijd dat A-matic zelf avondvullend ging draaien liet niet lang op zich wachten. De weekenden werden steeds drukker, en ging al snel van regionale naar landelijke cafe’s, discotheken, partycentra en feesttenten.

Boekingen van DJ A-Matic

Voor bedrijfsfeesten is A-matic tevens zeer goed inzetbaar, doordat hij een zeer allround draaistijl heeft, en in alle muziekstijlen bekend is. Voor diverse gerenommeerde boekingskantoren en evenementenorganisaties, verzorgde en verzorgt hij feestavonden voor bedrijven en privé aangelegenheden (Verjaardagen, Bruiloften). Bedrijven waar hij onder andere feesten voor verzorgd heeft zijn Shell, Texaco,Van der Valk, MV Travels, G4S enzovoorts. En voor diverse studentenverenigingen door het hele land heeft hij inmiddels gedraait.

Deejay boeken

Tevens draait A-matic regelmatig op Teenageparty’s en Scholenfeest, voor de doelgroep 13 tot 18 jaar. Een fenomeen wat steeds populairder wordt in het land, met name de discotheken en clubs. Op het moment draait A-matic ook als resident op diverse Classics feesten. Draaistijl van een dergelijke avond bestaat uit alle toppers uit de jaren 70’s, 80’s, 90’s and 00’s, dit alles in hoog tempo afgewisseld.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ A-Matic kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ A-Matic wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ A-Matic wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ A-Matic online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ A-Matic kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ A-Matic boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ A-Matic kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ A-Matic boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ A-Matic

DJ A-Matic inhuren

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ A-Matic

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Allround Feest DJmax. 5 uur aaneengeslotenexclusief geluid en techniek1 persoonAllround / Diverse stijlen€695,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand