DJ A-Matic boeken

Multifunctioneel inzetbaar
€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  max. 5 uur aaneengesloten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Allround Feest DJ
 • Genre
  Allround / Diverse stijlen

Wil jij DJ A-Matic boeken voor jouw party of event? A-Matic draait de allround hedendaagse hits (Top 40, Top 100), Classics; zoals 70’s, 80’s and 90’s, maar ook R n’ B, Urban, en House, zoals Electro, Groove, Club, Trance, Hardstyle. Maar ook de gezellige Nederlandstalige meezingers en feestnummers, kortom van alle markten thuis. Dit in combinatie met veel interactie met het publiek. Presenteren is voor A-matic ook geen probleem.

DJ A-Matic boeken

De interactie tussen het publiek en DJ is belangrijk voor de avond, contact hebben met de mensen, weten wat er speelt in de zaal, aldus A-matic, is belangrijk. Door zijn eigentijdse actuele stijl en de aansluiting op de muziek aanvraag van het publiek, wil hij iedereen in het publiek een topavond geven, want dat is tenslotte het doel om je publiek met een voldaan gevoel naar huis te laten gaan.

Allround Feest-DJ

Op zeer jonge leeftijd maakte A-matic kennis met de muziekwereld. A-matic begon te draaien in de plaatselijke jeugdsoos. Naast draaien deed hij ook veel werkzaamheden als technicus in licht en geluid bij diverse bedrijven op allerhande soorten evenementen. De tijd dat A-matic zelf avondvullend ging draaien liet niet lang op zich wachten. De weekenden werden steeds drukker, en ging al snel van regionale naar landelijke cafe’s, discotheken, partycentra en feesttenten.

Boekingen van DJ A-Matic

Voor bedrijfsfeesten is A-matic tevens zeer goed inzetbaar, doordat hij een zeer allround draaistijl heeft, en in alle muziekstijlen bekend is. Voor diverse gerenommeerde boekingskantoren en evenementenorganisaties, verzorgde en verzorgt hij feestavonden voor bedrijven en privé aangelegenheden (Verjaardagen, Bruiloften). Bedrijven waar hij onder andere feesten voor verzorgd heeft zijn Shell, Texaco,Van der Valk, MV Travels, G4S enzovoorts. En voor diverse studentenverenigingen door het hele land heeft hij inmiddels gedraait. Tevens draait A-matic regelmatig op Teenageparty’s en Scholenfeest, voor de doelgroep 13 tot 18 jaar. Een fenomeen wat steeds populairder wordt in het land, met name de discotheken en clubs. Op het moment draait A-matic ook als resident op diverse Classics feesten. Draaistijl van een dergelijke avond bestaat uit alle toppers uit de jaren 70’s, 80’s, 90’s and 00’s, dit alles in hoog tempo afgewisseld.

Direct DJ A-Matic boeken? Klik hier voor boekingen van DJ A-Matic

DJ A-Matic boeken

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ A-Matic

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Allround Feest DJmax. 5 uur aaneengeslotenexclusief geluid en techniek1 persoonAllround / Diverse stijlen€695,-

Vergelijkbare artiesten

€595,-
€795,-
€595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand