Victoria (Helene Fischer Tribute) boeken

Ex eventuele hotelovernachting + ontbijt
€2.750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2750,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Helene Fischer Tribute

Wil jij Victoria (Helene Fischer Tribute) boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Victoria (Helene Fischer Tribute). Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Zangeres Victoria is op dit moment een van de populairste programma highlight- en de grootste publiek magneet van Duitsland. Alle vroegere en huidige hits van Helene Fischer worden gepresenteerd in een professionele show met met 100% live zingen.

Biografie Victoria (Helene Fischer Tribute)

Victoria is sinds jaren de nummer 1 van alle doubles en marktleider in dit segment. Ook buiten de Duitse grenzen is ze alom bekend.

Tribute artiest boeken

Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, maar zelfs Mallorca, Italie, Belgie, Nederland, Luxemburg en Denemarken behoren regelmatig tot het tourschema van Victoria.

Boekingen van Victoria (Helene Fischer Tribute)

Victoria – Helene Fischer Double – is gegarandeerd het succes op uw evenement! Ook te boeken als ‘Victoria meets Christmas‘. Bekende kerstliederen, geinterpreteerd in de stijl van Helene Fischer, ontmoeten energieke feestklassiekers van de nummer 1 popkoningin van Duitsland.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Victoria (Helene Fischer Tribute) kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Victoria (Helene Fischer Tribute) wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Victoria (Helene Fischer Tribute) wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Victoria (Helene Fischer Tribute) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Victoria (Helene Fischer Tribute) kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Victoria (Helene Fischer Tribute) boeken

Ben jij benieuwd hoe je Victoria (Helene Fischer Tribute) kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Victoria (Helene Fischer Tribute) boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Victoria (Helene Fischer Tribute)

Victoria (Helene Fischer Tribute) inhuren

€2.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Victoria (Helene Fischer Tribute)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonHelene Fischer Tribute€2750,-

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand