ValsBezig boeken

RICHTGAGE: € 2.500 tot € 3.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Rapgroep
 • Genre
  Urban

Wil jij ValsBezig boeken voor jouw party of event? Valsbezig bestaat uit vier jongens allemaal afkomstig uit Zuid-Oost: Ritchie VB, (Ritchie Linga) Kees VB, (Reniliho Linger) Ginio VB, (Reginio Doelwijt) en Demma VB. (Demirel Stuart). De groep is getekend bij TopNotch. Ze begonnen in 2014 samen met muziek maken en braken uit in 2016 door de FunX Talent show.

ValsBezig boeken

In het jaar 2017 wonnen ze ook een FunX Award voor Best Talent. In dit zelfde jaar brachten ze de tracks ‘Tranquilo’ en ‘Naar beneden’ uit, waarvoor ze twee gouden platen hebben ontvangen. Na deze successen hebben de jongens zeker niet stilgezeten.

Rappers boeken

2017 was ook het jaar dat ze hun debuut EP ‘VBALERT’ releasde, wat in 2018 een volledige gouden status bereikte. Dit zelfde jaar brachten ze ook hun tweede project ‘SOON ON TOP’ uit. De lead single van dit project ‘BUK’ is
platina gegaan en zit nu op 26M+ Streams.

Boekingen van ValsBezig

In 2020 brachten ze hun derde project ‘4LIFE’ uit, met singles als ‘Pull Up‘ en ‘Just do It’ die het nu ook erg goed doen in de streams. Valsbezig heeft al veel bereikt in een korte tijd en weten altijd hun charismatische persoonlijkheid te verwerken in niet alleen hun image maar ook in hun dansbare hits.

Direct ValsBezig inhuren? Klik hier voor boekingen van ValsBezig

ValsBezig boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van ValsBezig

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rapgroep1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek4 personenUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand