ValsBezig boeken

RICHTGAGE: € 2.000 tot € 3.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Rap-groep
 • Genre
  Urban

ValsBezig is een groep van vier 21 jarige talentvolle zangers/rappers uit Amsterdam-Zuidoost die hun doorbraak in de zomer van 2016 tijdens de FunX Talent show maakten. Hun doorbraak track ‘CONTROLE’ was speciaal op de dames gericht en werd als remix opdracht speciaal voor deze show gemaakt.

ValsBezig boeken

Zij wonnen deze show en werden in 2017 tijdens de FunX Awards bekroond met hun eerste FunX Award in de categorie Best Talent 2017. Ze brachten in dat zelfde jaar hit singles zoals ‘Tranquilo’ en ‘Naar Beneden’ uit en kregen ook in hetzelfde jaar nog 2 gouden platen voor deze tracks.

Boekingen van ValsBezig

Hun eerste officiële EP ‘VBALERT’ kwam eind september 2017 uit en het ziet er naar uit dat deze EP in september 2018 in zijn geheel de goud status zal behalen. Na de release van deze EP werkte ValsBezig hard door in de studio aan hun tweede project genaamd ‘SOON ON TOP.’ De eerste single van het project ‘BUK’ kwam eind april uit, ging viral en viel direct in de smaak bij het publiek. De track ging binnen no-time goud en deze platen ontvingen ze live on stage tijdens een uitverkochte Latin Village prime time set.

Direct ValsBezig huren? Klik hier voor boekingen van ValsBezig

ValsBezig boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van ValsBezig

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap-groep1 x 30 minutenexclusief4 personenUrbanOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag