ValsBezig boeken

RICHTGAGE: € 2.500 tot € 3.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Rapgroep
 • Genre
  Urban

Wil jij ValsBezig boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van ValsBezig. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Valsbezig bestaat uit vier jongens allemaal afkomstig uit Zuid-Oost: Ritchie VB, (Ritchie Linga) Kees VB, (Reniliho Linger) Ginio VB, (Reginio Doelwijt) en Demma VB. (Demirel Stuart). De groep is getekend bij TopNotch. Ze begonnen in 2014 samen met muziek maken en braken uit in 2016 door de FunX Talent show.

Biografie ValsBezig

In het jaar 2017 wonnen ze ook een FunX Award voor Best Talent. In dit zelfde jaar brachten ze de tracks ‘Tranquilo’ en ‘Naar beneden’ uit, waarvoor ze twee gouden platen hebben ontvangen. Na deze successen hebben de jongens zeker niet stilgezeten.

Rappers boeken

2017 was ook het jaar dat ze hun debuut EP ‘VBALERT’ releasde, wat in 2018 een volledige gouden status bereikte. Dit zelfde jaar brachten ze ook hun tweede project ‘SOON ON TOP’ uit. De lead single van dit project ‘BUK’ is
platina gegaan en zit nu op 26M+ Streams.

Boekingen van ValsBezig

In 2020 brachten ze hun derde project ‘4LIFE’ uit, met singles als ‘Pull Up‘ en ‘Just do It’ die het nu ook erg goed doen in de streams. Valsbezig heeft al veel bereikt in een korte tijd en weten altijd hun charismatische persoonlijkheid te verwerken in niet alleen hun image maar ook in hun dansbare hits.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig ValsBezig kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je ValsBezig wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van ValsBezig wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij ValsBezig online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van ValsBezig kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

ValsBezig boeken

Ben jij benieuwd hoe je ValsBezig kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct ValsBezig boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van ValsBezig

ValsBezig inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van ValsBezig

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rapgroep1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek4 personenUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand