Jinho9 boeken

Prijscategorie: € 3.000,- tot € 5.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Rap/Zang-act
 • Genre
  Urban / Hip-Hop

Wil jij Jinho9 boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jinho9. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

“Waarom doe jij altijd zo interessant”? – ‘Interessant’ (ft. Bizzey, KATNUF & Jeriel Thunder), één van de hitsingles waar Jinho 9 bekend om staat. De Belgische rapper, ook wel bekend als Kevin Shomba, verwerkt zijn Congolese en Jamaicaanse roots in zijn muziek op een unieke wijze.

Biografie Jinho9

Jinho 9 heeft de afgelopen tijd een handjevol tracks uitgebracht waarin deze invloeden zijn verwerkt en heeft hiermee de aandacht van de Nederlandse scene weten te trekken.

Rapper boeken

Het gebeurt zelden dat een Belgische artiest meerdere keren de aandacht kan opwekken van de grote spelers in de Nederlandse muziekindustrie. Met meer dan een miljoen streams in drie dagen, staat hij momenteel op nummer 1 in de Nederlandse top 50 en op nummer 5 in Belgie.

Boekingen van Jinho9

Een duizendpoot kun je hem wel noemen, niets is hem te gek: produceren, zingen, engineering – hij doet het allemaal. Voor Jihno 9 ziet zijn toekomst er zeer rooskleurig uit.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jinho9 kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jinho9 wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jinho9 wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jinho9 online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jinho9 kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jinho9 boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jinho9 kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jinho9 boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jinho9

Jinho9 inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jinho9

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap/Zang-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personenUrban / Hip-HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand