Tygo Nendels boeken

€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Nederlandstalig

Wil jij Tygo Nendels boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Tygo Nendels. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Zanger Tygo Nendels is afkomstig uit Best bij Eindhoven. In 2010 verscheen zijn eerste single: “Omdat ik van je hou“. De plaat had veel airplay en werd veel gedraaid in het uitgaansleven.

Biografie Tygo Nendels

In oktober van 2010 verschijnt de tweede single van Tygo Nendels: “Geen wonder dat ik ween“. De single komt eind november binnen in de Mega Top 100 en de radiostations zijn laaiend enthousiast. “Geen wonder dat ik ween” is een tango die het zeer goed doet bij de dansscholen. De derde single van Tygo is: “Dromen doe ik alleen voor jou“. Een prachtig zeer gevoelig gezongen nummer waarin Tygo laat horen dat hij over een geweldig stemgeluid beschikt.

Boekingen van Tygo Nendels

In april van 2013 verschijnt er wederom een prachtig en gevoelig liedje van Tygo op single. De titel van het nummer is “Ik kon het bijna niet geloven” . Voor wie op zoek is naar een artiest die welhaast op ouderwetse wijze de ‘snik in de stem’ heeft is bij deze zanger aan het juiste adres.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Tygo Nendels kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Tygo Nendels wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Tygo Nendels wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Tygo Nendels online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Tygo Nendels kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Tygo Nendels boeken

Ben jij benieuwd hoe je Tygo Nendels kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Tygo Nendels boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Tygo Nendels

Tygo Nendels inhuren

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Tygo Nendels

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonFeest / Nederlandstalig€795,-

Vergelijkbare artiesten

€1.095,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand