Kim De Boer boeken

Vanaf-prijs voor small events, overige prijzen op aanvraag!
€1.395,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1395,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 75 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Live met keys
 • Genre
  Allround

Wil jij zangeres Kim de Boer boeken voor jouw feest of (bedrijfs)evenement? Het grote publiek kent Kim de Boer als finalekandidaat van The Voice of Holland. Ze deed mee aan het eerste seizoen in 2010 en viel meteen op met haar geheel eigen versie van Adam Lamberts hit ‘What do you want from me’, waarvoor alle vier de juryleden tijdens de blind auditions hun stoel omdraaiden. Kim koos voor coach Angela Groothuizen en behaalde de derde plek in de finale.

Kim De Boer boeken

Haar eerste schreden op het muzikale vlak zette ze als meisje van zes. Toen haar oudere zus pianoles kreeg, speelde Kim al snel alles na. Er bleek geen houden meer aan: ze had haar passie ontdekt.Al van kinds af aan schreef ze eigen liedjes en liep hele dagen te zingen à la haar idolen Whitney Houston en Mariah Carey. Kim was veel te verlegen om haar muziek ook buitenshuis te laten horen, tot ze op de middelbare school meedeed aan een talentenjacht. De combinatie van een zelfgeschreven nummer mogen zingen en zichzelf begeleiden op de piano trok haar over de streep. Ze won, en besloot ter plekke dat ze door wilde in de muziek. Na een succesvolle auditie voltooide ze de zangopleiding aan het conservatorium in Alkmaar.

Zangeres boeken

Tijdens én na haar opleiding bracht Kim wat ze leerde in de praktijk. Vanaf haar achttiende deed ze solo-optredens en bouwde een lokale bekendheid op. Ze deed mee met radio-talentenjacht BNN For Live en won, wat haar meerdere radio-optredens en een dag in de opnamestudio opleverde. Kim speelde in befaamde coverbands en bij Booming Pianos, tourend door heel Nederland. Daarnaast gaf ze zangworkshops voor middelbare scholieren en later lessen aan huis, werkte als dirigent en arrangeur met meerdere koren.

Boekingen van Kim De Boer

De afgelopen jaren heeft Kim wat eigen werk onder haar eigen label K.I.M. Records uitgebracht, waaronder de singles ‘I don’t wanna lose you, Back en The Hard Way’, en is ze voornamelijk werkzaam als live muzikant onder haar naam Kim de Boer Vocals & Keys op solo gigs en met live band. Ook is ze zangcoach en geeft ze zangles in haar eigen zangstudio.

Direct Kim de Boer boeken? Klik hier voor boekingen van Kim de Boer

Kim De Boer boeken

€1.395,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kim De Boer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live met keys1 x 30 minuteninclusief tot 75 personen1 persoonAllround€1395,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€1.395,-
€1.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand