Kim De Boer boeken

Vanaf-prijs voor small events, overige prijzen op aanvraag!
€1.395,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1395,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 75 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Live met keys
 • Genre
  Allround

Wil jij Kim De Boer boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Kim De Boer. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Het grote publiek kent Kim de Boer als finalekandidaat van The Voice of Holland. Ze deed mee aan het eerste seizoen in 2010 en viel meteen op met haar geheel eigen versie van Adam Lamberts hit ‘What do you want from me’, waarvoor alle vier de juryleden tijdens de blind auditions hun stoel omdraaiden. Kim koos voor coach Angela Groothuizen en behaalde de derde plek in de finale.

Biografie Kim De Boer

Haar eerste schreden op het muzikale vlak zette ze als meisje van zes. Toen haar oudere zus pianoles kreeg, speelde Kim al snel alles na. Er bleek geen houden meer aan: ze had haar passie ontdekt.Al van kinds af aan schreef ze eigen liedjes en liep hele dagen te zingen à la haar idolen Whitney Houston en Mariah Carey. Kim was veel te verlegen om haar muziek ook buitenshuis te laten horen, tot ze op de middelbare school meedeed aan een talentenjacht. De combinatie van een zelfgeschreven nummer mogen zingen en zichzelf begeleiden op de piano trok haar over de streep. Ze won, en besloot ter plekke dat ze door wilde in de muziek. Na een succesvolle auditie voltooide ze de zangopleiding aan het conservatorium in Alkmaar.

Zangeres boeken

Tijdens én na haar opleiding bracht Kim wat ze leerde in de praktijk. Vanaf haar achttiende deed ze solo-optredens en bouwde een lokale bekendheid op. Ze deed mee met radio-talentenjacht BNN For Live en won, wat haar meerdere radio-optredens en een dag in de opnamestudio opleverde. Kim speelde in befaamde coverbands en bij Booming Pianos, tourend door heel Nederland. Daarnaast gaf ze zangworkshops voor middelbare scholieren en later lessen aan huis, werkte als dirigent en arrangeur met meerdere koren.

Boekingen van Kim De Boer

De afgelopen jaren heeft Kim wat eigen werk onder haar eigen label K.I.M. Records uitgebracht, waaronder de singles ‘I don’t wanna lose you, Back en The Hard Way’, en is ze voornamelijk werkzaam als live muzikant onder haar naam Kim de Boer Vocals & Keys op solo gigs en met live band. Ook is ze zangcoach en geeft ze zangles in haar eigen zangstudio.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Kim De Boer kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Kim De Boer wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Kim De Boer wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Kim De Boer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Kim De Boer kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Kim De Boer boeken

Ben jij benieuwd hoe je Kim De Boer kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Kim De Boer boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Kim De Boer

Kim De Boer inhuren

€1.395,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kim De Boer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live met keys1 x 30 minuteninclusief tot 75 personen1 persoonAllround€1395,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.295,-
€1.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand