Kim De Boer boeken

€1.875,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1875,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop / Jazz / Soul

Kim’s liefde voor muziek begon al op jonge leeftijd. Op 6 jarige leeftijd begon ze met piano spelen en heeft uiteindelijk 11 jaar klassiek les gehad. In tussentijd schreef ze al vele verhaaltjes, gedichten die doormiddel van het pianospel ontplooiden tot liedjes. In 1996 ging Kim naar het conservatorium in Alkmaar waar ze zang, jazz en pop ging studeren.

Kim De Boer boeken

Kim heeft al veel ervaring gedaan voordat ze meedeed aan The Voice of Holland. Zo zong ze backing vocals in voor verschillende artiesten en show en heeft ze een zanglespraktijk aan huis, is ze werkzaam op een muziekschool, geeft ze zangworkshops en speelt ze in een band. Kim speelt en zingt de laatste jaren voornamelijk popmuziek en eigen nummers. Haar muzikale voorbeelden zijn o.a. Diana Ross, The Police en John Mayer.

Boekingen van Kim De Boer

Kim de Boer is in verschillende settings te boeken. Dit kan Kim met band zijn, of Kim solo piano/zang, of Kim duo. Het repertoire varieert van softpop-, ballads, jazzy songs, tot swingende soul klassiekers, net wat uw feestelijke aangelegenheid nodig heeft.

Direct Kim de Boer huren? Klik hier voor boekingen van Kim de Boer

Kim De Boer boeken

€1.875,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kim De Boer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonPop / Jazz / Soul€1875,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.750,-
€1.975,-