Jeff Van Vliet boeken

€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlands / Engels

Wil jij Jeff Van Vliet boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jeff Van Vliet. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De tune van het tv-programma van Jack Spijkerman “Wat vindt Nederland”, , is ingezongen door Jeff van Vliet. Het originele nummer kennen we natuurlijk van Fluitsma en Van Tijn die in het jaar 1996 een hit scoorden met “15 miljoen mensen. Jeff’s repertoire beperkt zich natuurlijk niet tot deze tune. Hij omschrijft zichzelf het liefst als zanger van het levenslied.

Biografie Jeff Van Vliet

Met zijn eigen nummers heeft Jeff van Vliet al enkele malen op het Tros Muziekfeest gestaan. Hij deelde daar het podium met onder andere Marianne Weber, Peter Beense, Frans Duijts en Petra Berger. Nadat platenmaatschappij Berk Jeff van Vliet een contract had aangeboden kon Jeff in de Arnold Mühren Studios gaan werken aan zijn debuutalbum. Dat doet Jeff met hulp van gerenommeerde muzikanten als Hans Eijkenaar (Anouk, Trijntje Oosterhuis, René Froger), Bert Meulendijk (Gordon, Gerard Joling, BZN) en Michel van Schie (Anouk, Candy Dulfer, Trijntje Oosterhuis). Ondertussen blijft Jeroen Englebert liedjes voor hem schrijven, al dan niet in samenwerking met Kayak-drummer Pim Koopman die als producer/componist ook succesvol is geweest met acts als Pussycat, Maywood, Time Bandits en Sandy Coast.

Boekingen van Jeff Van Vliet

Op Jeff van Vliets debuutalbum zijn uiteindelijk veertien liedjes terecht gekomen. Daaronder bevinden zich stukken als Pijn, Druppels Op Je Huid en Ze Wacht Nog Steeds Op Mij. Verder bevat het album avontuurlijke uitstapjes als Maria of het uptempo Amsterdam, een eerbetoon aan Jeffs geboortestad. Het is niet mijn fout Jeff’s eerste single ’t Is Niet Mijn Fout is al veelvuldig op de radio te horen. Bent U nieuwsgierig geworden naar deze bijzondere artiest, twijfel dan niet, en vraag zijn exacte prijs en beschikbaarheid op.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jeff Van Vliet kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jeff Van Vliet wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jeff Van Vliet wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jeff Van Vliet online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jeff Van Vliet kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jeff Van Vliet boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jeff Van Vliet kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jeff Van Vliet boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jeff Van Vliet

Jeff Van Vliet inhuren

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jeff Van Vliet

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonNederlands / Engels€1295,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€995,-
€1.395,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand