Bobby Bueno boeken

Voormalig lid van Fokke Simons
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen (incl. DJ)
 • Soort
  Rap-act
 • Genre
  Pop/Rap

Wil jij Bobby Bueno boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Bobby Bueno. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Bobby Bueno (1996) ook wel bekend als Bob van der Hoek.  Hij groeide op in Schiedam en was in zijn jeugd een getalenteerde keeper die speelde voor Feyenoord en FC Utrecht. Het is nooit tot een officieel debuut gekomen. Op 19-jarige leeftijd besloot hij te stoppen met voetbal en te verhuizen naar Amsterdam.

Biografie Bobby Bueno

In Amsterdam ontdekte hij zijn passie voor muziek en startte hij de muziekgroep Fokke Simons met zijn toenmalige huisgenoten. Twee jaar later besloot hij om zijn carrière voort te zetten als solo artiest.

Pop-rap

Zijn nieuwe werk als onafhankelijk artiest kan worden gekarakteriseerd als speelse, aanstekelijke en bewuste Pop-Rap, te herkennen in tekst en geluid aan de pop melodieën, jeugdherinneringen en spirituele thema’s.

Boekingen van Bobby Bueno

Begin 2022 komt Bob zijn eerste verzamelwerk uit en zal hij het voorprogramma verzorgen tijdens The Dean zijn uitverkochte landelijke clubtour!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Bobby Bueno kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Bobby Bueno wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Bobby Bueno wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Bobby Bueno online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Bobby Bueno kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Bobby Bueno boeken

Ben jij benieuwd hoe je Bobby Bueno kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Bobby Bueno boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Bobby Bueno

Bobby Bueno inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bobby Bueno

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personen (incl. DJ)Pop/RapOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand