J-Nius (Jan Smit Tribute Band) boeken

€3.650,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3650,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  op aanvraag
 • Bezetting
  11 personen
 • Soort
  Tributeband
 • Genre
  Jan Smit Tribute

Wil jij J-Nius (Jan Smit Tribute Band) boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van J-Nius (Jan Smit Tribute Band). Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De Jan Smit coverband uit Volendam.

Biografie J-Nius

Het kon natuurlijk niet uitblijven maar het succes van Jan Smit heeft tot gevolg gehad dat er een heuse coverband is opgestaan uit alleen maar dorpsgenoten. J-nius heeft een jaar lang in het diepste geheim gerepeteerd om het repertoire onder de knie te krijgen. De eerste try-outs waren meer dan succesvol te noemen en zelfs fans van Jan Smit waren meer dan enthousiast! In een ruim 3 uur durende muziekspektakel komen alle grote hits van Jan voorbij! “Als de morgen is gekomen”, “Dan volg je haar benen”, “Vrienden voor het leven” en natuurlijk “Stilte in de storm”.

Boekingen van J-Nius

J-nius staat klaar om alle mensen die van de muziek van Jan Smit houden een onvergetelijke avond te laten beleven. Ook speelt J-nius diverse PALINGSOUNDHITS uit het heden en verleden!! Dus voor een fantastische avond VOL met Volendammerhits ben je bij J-nius aan het goede adres!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig J-Nius (Jan Smit Tribute Band) kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je J-Nius (Jan Smit Tribute Band) wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van J-Nius (Jan Smit Tribute Band) wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij J-Nius (Jan Smit Tribute Band) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van J-Nius (Jan Smit Tribute Band) kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

J-Nius (Jan Smit Tribute Band) boeken

Ben jij benieuwd hoe je J-Nius (Jan Smit Tribute Band) kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct J-Nius (Jan Smit Tribute Band) boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van J-Nius (Jan Smit Tribute Band)

J-Nius (Jan Smit Tribute Band) inhuren

€3.650,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van J-Nius (Jan Smit Tribute Band)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tributeband3 x 45 minutenop aanvraag11 personenJan Smit Tribute€3650,-

Vergelijkbare artiesten

€3.745,-
€3.350,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand