De Kerstborrel Show boeken

Ook te boeken als Nieuwjaars- of Bedrijfsborrel Show
€2.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2495,-
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  inclusief tot 250 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Middag/Avondvullende show
 • Genre
  Kerst

Wil jij De Kerstborrel Show boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Kerstborrel Show. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Ben jij voor jouw Kerstborrel op zoek naar een te gekke, gave, gezellige, creatieve, energieke en interactieve avond met jouw gezelschap! Zoek dan niet verder, want deze Kerstborrel Show bevat al deze elementen en staat gegarandeerd voor een te gekke avond.

Biografie De Kerstborrel Show

De Kerstborrel Show begint met een quiz die iedereen op zijn mobiel kan meespelen (voorwaarden van toepassing). Een soort pub quiz, waarvan de beste spelers doorgaan naar de show! Hieruit vormen zich 2 teams die vervolgens de SPELSHOW gaan spelen! Er zijn vragen, maar ook doe opdrachten zoals sneeuwbalgooien, kerstbalstoten en natuurlijk een prijzenrad!  Er volgen een aantal vragenrondes, maar ook een aantal actieve rondes zoals “Laat de ballen maar vallen!” en het sneeuwballen gooien! Na elke ronde moet natuurlijk aan het rad gedraaid worden om het aantal punten te bepalen dat het team heeft gewonnen. Daarna begin het dansgedeelte van de avond.

Boekingen van De Kerstborrel Show

De avond word afgesloten met de DJ die de leukste hits draait! Tevens is ook dit onderdeel interactief met het publiek, want de mogelijkheid bestaat om te stemmen op liedjes die de DJ moet draaien. De Kerstborrel Show is een complete quiz, spelshow en dansavond in één! De quiz word gespeeld via een online platform en kan (met goede netwerkfaciliteiten) tot wel 2.000 deelnemers bevatten. De deelnemers kunnen de vragen volgen via het scherm. De Spelshow word gespeeld met 2 teams die achter desks staan. De presentator neemt ze mee door de opdrachten zoals sneeuwbal vangen. Ook is er een prijzenrad die steeds de te winnen punten aangeeft.

Specificaties Kerstborrel Show:

 • Tijdsduur: 4 aaneengesloten uren
 • Kerstballenshow decor
 • Hoogglans DJ Booth
 • Presentator / Kerst DJ
 • Geluidstechnicus
 • Geluid tot 250 personen.
 • Licht 4 moving heads en 2 parrensets
 • Kerstvrouw assistent

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Kerstborrel Show kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Kerstborrel Show wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Kerstborrel Show wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Kerstborrel Show online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Kerstborrel Show kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Kerstborrel Show boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Kerstborrel Show kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Kerstborrel Show boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Kerstborrel Show

De Kerstborrel Show inhuren

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Kerstborrel Show

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Middag/Avondvullende show4 uurinclusief tot 250 personen2 personenKerst€2495,-

Vergelijkbare artiesten

€2.595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand