Nurlaila Karim boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (zie tekst onder)
€2.650,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2650,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Soul / Pop / Musical

Wil jij Nurlaila Karim boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Nurlaila Karim. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Nurlaila Karim begon haar carrière in het Haagse rockcircuit, maar belandde uiteindelijk in de musicalwereld. In 2007 bemachtigde zij de hoofdrol van Dorothy in de hitmusical The Wiz. Eerder speelde zij al hoofdrollen in de musicals Fame, Miss Saigon en Rent, waarvoor zij een Musical Award ontving.

Biografie Nurlaila Karim

Vanaf april 2008 stond Nurlaila in de musicalklassieker Les Misérables, waarin ze de rol van Fantine vertolkte. In 2011 was Nurlaila wekelijks te horen als lead vocal in het populaire tv-dansprogramma Strictly Come Dancing. In 2013 releasde ze haar soloalbum Chameleon, een mix van soul, funk, jazz en musical.

Boekingen van Nurlaila Karim

In 2014 vertolkte Nurlaila als alternate de rol van Deloris van Cartier in de swingende hitmusical Sister Act. In 2015 maakte Nurlaila een droom waar met haar eigen show Fourtina, a tribute to the legend of rock Tina Turner, waarmee ze in 48 theaters zorgde voor een waar muzikaal spektakel. Nurlaila was in theaterseizoen 2016/2017 te zien als Nicki Marron in de musical The Bodyguard. In 2018 speelde zij de rol van Gloria Fajardo in de musical On Your Feet!. Dit jaar speelt zij Donna, 1 van de hoofdrollen, in de musical Mamma Mia..

BOEKINGSMOGELIJKHEDEN:

 • Nurlaila Sings Tina: – Tape optreden – Speelduur: 1 x 30 minuten – Tina Turner Tribute – Inclusief 2 danseressen
 • Pop/Soul show : – Tape optreden – Speelduur: 1 x 30 minuten – Uptempo musical- & soul repertoire

 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Nurlaila Karim kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Nurlaila Karim wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Nurlaila Karim wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Nurlaila Karim online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Nurlaila Karim kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Nurlaila Karim boeken

Ben jij benieuwd hoe je Nurlaila Karim kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Nurlaila Karim boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Nurlaila Karim

Nurlaila Karim inhuren

€2.650,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Nurlaila Karim

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 800 personen1 persoonSoul / Pop / Musical€2650,-
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personen (incl. 2 danseressen)Soul / Pop / Musical€3150,-

Vergelijkbare artiesten

€2.475,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand