Tiroler Ohne Bergen boeken

Stimmung in de tent!
€3.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3995,-
 • Duur
  3 x 45 of 1 x 75 + 1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  9 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Oktoberfest / Volkstümlich

Wil jij Tiroler Ohne Bergen boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Tiroler Ohne Bergen. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

In 2017 traden enkele muzikale vrienden op voor een speciale gelegenheid en dat zou eenmalig zijn. Dat was zo’n succes dat het om een vervolg vroeg. Een naam voor de band was er nog niet, maar afkomstig uit Zuid-Limburg bekend om haar heuvels, was de naam Tiroler Ohne Berge al snel geboren.

Biografie Tiroler Ohne Bergen

De muzikanten hebben een gezamenlijke passie voor Oberkrayner en Tiroler muziek in een modern jasje. Oostenrijkse, Sloveense en Duitstalige stimmungs- en feestmuziek, polka’s in een uptempo, dat is het handelsmerk van deze 9-koppige band.

Oktoberfest band boeken

Deze Rasmuzikanten staan bijna dagelijks op het podium en weten hoe je stimmung in de tent brengt. En dat doen ze volledig live, instrumentaal en met de unieke zang combinatie van zangeres Meghan en zanger Ralph.

Boekingen van Tiroler Ohne Bergen

Heb jij al zin in een feestje met de Tiroler Ohne Berge sound uit de lage land? Dan hoe je niet langer te tobben over de muzikale invulling. Wij brengen graag de muzikale nooit waardoor jouw feest al bij voorbaat geslaagd is.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Tiroler Ohne Bergen kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Tiroler Ohne Bergen wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Tiroler Ohne Bergen wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Tiroler Ohne Bergen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Tiroler Ohne Bergen kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Tiroler Ohne Bergen boeken

Ben jij benieuwd hoe je Tiroler Ohne Bergen kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Tiroler Ohne Bergen boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Tiroler Ohne Bergen

Tiroler Ohne Bergen inhuren

€3.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Tiroler Ohne Bergen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45 of 1 x 75 + 1 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage9 personenOktoberfest / Volkstümlich€3995,-

Vergelijkbare artiesten

Geen vergelijkbare artiesten gevonden

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand