Das Tirol Team boeken

Verrassende twist tussen Oberkrainer, Pop en Volksmusik
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  3 x 45 OF 2 x 70 minuten
 • Geluid
  op aanvraag
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Party/Polka/Pop met Oberkrainersaus

Wil jij Das Tirol Team boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Das Tirol Team. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

BooZz is met het nieuwe Das Tirol Team concept dé Oberkrainersensatie van het zuiden! Een unieke mix van live popmuziek met een Polka / Oberkrainersaus, maakt onze formatie een unieke act in Nederland.

Biografie Das Tirol Team 

Partymuziek, polka en wereldhits met een Oostenrijkse Tiroler saus. Een 9-koppige live band met een unieke sound in Nederland, Duitsland en België. Onze sound is voor velen herkenbaar door de nummers van Global Kryner. Waaronder Like a Virgin, Sex Bomb, Rivers of Babylon en Proud Mary. Daarnaast speelt BooZz Das Tirol Team de bekende polka’s en medley’s bekend van o.a. die Junge Paldauer, die Pucher en die Jungen Oberkrainer.

Boekingen van Das Tirol Team

Bent u op zoek naar een unieke live act met een unieke sound, dan bent u bij BooZz Das Tirol Team aan het juiste adres!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Das Tirol Team kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Das Tirol Team wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Das Tirol Team wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Das Tirol Team online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Das Tirol Team kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Das Tirol Team boeken

Ben jij benieuwd hoe je Das Tirol Team kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Das Tirol Team boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Das Tirol Team

Das Tirol Team inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Das Tirol Team

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45 OF 2 x 70 minutenop aanvraag6 personenParty/Polka/Pop met OberkrainersausOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand