Trafassi boeken

Verschillende boekingsmogelijkheden (zie onder)
€3.000,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3000,-
 • Duur
  in overleg (min. 1 x 45 min)
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live-band
 • Genre
  Feest / Tropical

Wil jij Trafassi boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Trafassi. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Leeflang, Ricardo tjon Akon en Iwan Vaudelle in 1981 hun krachten te bundelen. En de groep TRAFASSI op te richten met als doel een nieuwe dimensie toe te voegen aan de POPmuziek. De bedoeling van de band is om de Nederlandse showbizz een tropische, Caribische dimensie te geven. Zij doen dit met een gevarieerd repertoire van Surinaams, Antilliaanse en Nederlands met merengue, kaseko, salsa, zouk, calypso en vele andere ritmes.

Biografie Trafassi boeken

Hard geworden door de strenge Nederlandse winters werden deze 5 Surinaamse jongens met Hollands bloed genoodzaakt om zonovergoten muziek de ether in te sturen met als hoofddoel hun eigen nieuwe muziekstijl ” TRAMUSIC” nationale bekendheid te geven. Zowel in de jaren ’80 als ’90 was Trafassi de meest succesvolle Surinaamse band in Nederland.

Boekingen van Trafassi

Waar Trafassi komt, is het gegarandeerd feest, of zoals ze zelf zeggen, eenmaal Trafassi, altijd Trafassi!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Trafassi kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Trafassi wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Trafassi wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Trafassi online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Trafassi kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Trafassi boeken

Ben jij benieuwd hoe je Trafassi kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Trafassi boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Trafassi

Trafassi inhuren

€3.000,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Trafassi

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live-bandin overleg (min. 1 x 45 min)inclusief tot 400 personen5 personenFeest / Tropical€3000,-

Vergelijkbare artiesten

€3.000,-
€2.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand